PureGold @ 05.08.2024 23:21
Šie ir tie lielie kaķa meklētāji? Trūkst vārdu par šo lēto teātri, ko Kiviči taisa. ? Un tie Facebook posti ar trīsstāvīgiem vārdiem. Pilnīgi zaudējis pašcieņu tas teftelis.
Ariete @ 05.08.2024 23:30Kad pivičs ar Madaru dzīvoja, vēl bija daudz maz normāls. Kā sapinās ar nelaimi ļenku, tā nogrima. Bet tie lamuvārdi, tas ir šausmas. Katrs otrais vārds gandrīz vai. ? Nabaga bērns...
Ko viņi to mazo meitenīti bāž visām pudelēm par korķi? Vakar liene intervijā Delfiem😜, šodien resnais savā daiļradē. Tiem diviem sūdu ventilatoriem audzināt savu bērnu ir kaut kāds īpašs sasniegums. Morālie kropļi.Ariete @ 05.08.2024 23:47Kivičs : Mēs ģimene ar mazu meitenīti nespētu nodarīt pāri dzīvniekiem.
Arī Kivičs : Bļet, maukas nahuj nelaimīgās lesbietes, izlecat pa logu debīliķes nahuj ?
es pats saprotu, ka Andris tikai tagad sazinājās ar Jelgavas patversmi?Nitaris @ 05.08.2024 22:26Bet dīvaini, ka zinot, ka tam kaķim 7 gadi (vai tomēr nezināja?), bet Pūciņam tikai 11 meneši, publicēja šo rakstu, kas beigās bija jāatsauc…
Šai tēmai baigi nesekoju līdz, bet kur tas suns ir palicis?
Helga Andersson @ 05.08.2024 23:13ko viņas draugi uzrakstīja?
jolka būs kivi samīlējusies😀😀😀Biezlape @ 06.08.2024 00:14
Jolantas draugi ir abi deģenerāti. Viņu attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem ir visiem zināma. Sendijai ar Danuti tika aizrakstītas kārtējās rupjības aizskarot viņas, jo ir lezbietes. Jolantas vecākā meita ir lezbiete. Tāpēc man liekas dīvaini ka šī te Jolanta atbalsta šos divus deģenerātus.
jā, par šo es arī jau kādu laiku brīnos, kopš uzzināju, ka viņai vecākā meita lezbiete. Grūta dzīve tai Kalniņai, pati ik pa laikam saka, ka liekas, ka jūdzas nost, saprotami, ņemit vērā situāciju ar dēlu, bet žēl, ka nojūgšanās izpaužas kā draudzība un atbalsts Kiveļeim 😏Biezlape @ 06.08.2024 00:14
Jolantas draugi ir abi deģenerāti. Viņu attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem ir visiem zināma. Sendijai ar Danuti tika aizrakstītas kārtējās rupjības aizskarot viņas, jo ir lezbietes. Jolantas vecākā meita ir lezbiete. Tāpēc man liekas dīvaini ka šī te Jolanta atbalsta šos divus deģenerātus.
gaidīsim mājās 😂😂😂😂😂 Tas ir kā?AnneBelle @ 06.08.2024 00:03Liene jau 17.jūlijā jau teica, ka “pāris dienas nenāk mājās”…
https://failiem.lv/f/y575sjxvu7
Rietumusawle @ 05.08.2024 23:17
Vai Tu tādu “bomzi” būtu vispār apprecējusi? Bet Liene vins kā dārgums..citam vienkārši skauž ?
Rietumusawle @ 05.08.2024 23:17
Vai Tu tādu “bomzi” būtu vispār apprecējusi? Bet Liene vins kā dārgums..citam vienkārši skauž ?
zebramežā @ 06.08.2024 00:22gaidīsim mājās ????? Tas ir kā?
Tkip pieklauvēs pie durvīm?