Biezlape @ 05.08.2024 22:54Nekad, nekad savā dzīvē neesmu redzējusi pretīgāku, riebīgāku, rupjāku, prastāku vīrieti par šo kuili!! Tik riebīgs primāts, absolūts deģenerāts, prastuma un rupjības kalngals, vēl arī nekopts..Un ir taču cilvēki kuri tādu aicina dziedāt kāzās!! Kāzās!! Mazu bērnu ballītēs!!
Vēl tā Jolanta arī iesmirdējusi, labāk lai pajautā ko viņas draugi uzrakstīja Sendijai un Danutei.
man tikai žēl agrāko z -cars puišu ,kas ar viņu grupu uztaisija un tās paša sākuma dziesmas.Šo primātu es par samaksu neklausišos nekad, nevienā koncertā.Fui kā piedraudēja😂Pikachio @ 05.08.2024 22:54
Neko neesi zaudējusi neredzot.
Īsumā- nedrīkst klausīties viņa mūziku, visas maukas, padauzas, debīlas utt.?♀️
Vienkārši smieklīgs, rupjš resnulis lamājas uz balkona.
Knabsab @ 05.08.2024 23:03Kas ir tā Mārīte kas Kivim zvanījusi, ka kaķis ir noķerts? Vai nevar but, ka Pucins tika Mārītei atdots jau jūnijā, jo tie abi nolēma, ka nafig to vairs nevajag, bet tagad dēļ rozā lezbju spiediena paši zvanīja Mārītei, lai iestudētu teātri ar kaķa atrašanu?
Nu nevar tā dzīvnieks izskatīties, ja ir pat 3 dienas pavadījis uz ielas. Pūciņš pazuda ap Līgo!!! Nav vēl aizvien atbilde no tā Čurainà vemstekļa, kad tad dzīvnieks pazuda! Kādas 18 dienas?!?! Kur situācijas izklāsts kā tas notika un kur paši tajā laikā bija?
ko viņas draugi uzrakstīja?Biezlape @ 05.08.2024 22:54Nekad, nekad savā dzīvē neesmu redzējusi pretīgāku, riebīgāku, rupjāku, prastāku vīrieti par šo kuili!! Tik riebīgs primāts, absolūts deģenerāts, prastuma un rupjības kalngals, vēl arī nekopts..Un ir taču cilvēki kuri tādu aicina dziedāt kāzās!! Kāzās!! Mazu bērnu ballītēs!!
Vēl tā Jolanta arī iesmirdējusi, labāk lai pajautā ko viņas draugi uzrakstīja Sendijai un Danutei.
rsndom cilvēki un it kā pats būtu meklējis😂😂😂. Apsmiekls ne vīrietis. Paskatieties, tam aktierim vispār nav acu kontakts viņu tiešajos video, ķermeņa valoda! Kaut šādi meklèjuši būtu, nevis tikuši pie random kaķa un tagad visiem nu tik rādīs…ākstu karaļi😂Mmaija @ 05.08.2024 23:09Blin.kivis nobildejies ar garamejošiem jauniešiem un publicē "atradām",itkā būtu bijuši meklēšanas komanda un Kivičs meklēšanu veicis laķenēs.
Klauns.
Ariete @ 05.08.2024 23:09Ja mans vīrs šādi runātu kā bomzis, es viņam izdzēstu soc.tīklus. Bet karaLiene lepna ka viņai tāds vīrs. Nopietni? ?
a nav tā, ka Jelgavas patversmē kaķis tieši šodien adoptēts?krixis3 @ 05.08.2024 22:54Sit mani nost Kivi, bet tas nav Pūciņš. Pirmkārt, gandrīz trīs nedēļas klaiņoja, bet izskatās, kā karaļnamā ēdis. Kāpēc nemeklēja pirms tam? Vai nu viņi laida viņu ārā un viņš parasti nāca mājas un tad pēkšņi nē. Vai nu atdeva patversmē un tagad dabūja citu kaķi vai atdeva kādam tjipa labās rokās un kad saprata, ka mierā nebūs, lūdza atdot. Neticu tam teātrim ne brīdi.
Kivis, kurš dirš savā Facebook par katru pirdienu un visu komentē, nemeklētu savu kaķi? Liene kura šēro katru sūdu, arī meklēšanas info nošērotu. Tagad pēkšņi, kad tjipa atrada, atzina ka pazudis? Slimi viņi abi ir. Un tā meklēšanas lapele vienkārši bija izsmiekls.
Kad liekas, ka ir trakāk nevar būt, tad Kiviču pasaka, hold my beer, ņemiet rozā lezbas.
Tiem abiem un Gintermuizu vajadzētu.
Ļenkuce ne tikai lepojas ar savu mīļoto zaķīti, bet pat svēti tic, ka daudzas iekāro. Šo neatvairāmo, šarmanto siržu lauzēju ar tik daiļu valodiņu. Kāda harizma, cik žilbinoši balts plastmasas smaids, kāds sportisks un trenēts augums.Ariete @ 05.08.2024 23:09Ja mans vīrs šādi runātu kā bomzis, es viņam izdzēstu soc.tīklus. Bet karaLiene lepna ka viņai tāds vīrs. Nopietni? ?
HaileyBerry @ 05.08.2024 22:52
Lūdzu kāds ieliekat šos video. Diemžēl, es neko neredzu?