Minelūše @ 05.08.2024 18:05Nu nevar tas būt Pūciņš. Primārais iemesls tā domāt ir tas, ka nav reāli, ka mēnesi uz ielas dzīvojis kaķis būs tik tīrs un labi barots kā FB grupas bildē. Kurš tad viņu kopa un ēst pienesa? Kiviči ir vienkārši paķēruši svešu, pavisam nesen izbēgušu britveidīgu kaķi, ko uzdos par savējo.
Minelūše @ 05.08.2024 18:05Nu nevar tas būt Pūciņš. Primārais iemesls tā domāt ir tas, ka nav reāli, ka mēnesi uz ielas dzīvojis kaķis būs tik tīrs un labi barots kā FB grupas bildē. Kurš tad viņu kopa un ēst pienesa? Kiviči ir vienkārši paķēruši svešu, pavisam nesen izbēgušu britveidīgu kaķi, ko uzdos par savējo.
yay @ 05.08.2024 18:18
nu tikai teorētiski, kaķu tantes moš baroja
bet sorry, esmu pārliecināta, ka patversmes kaķis ar nogrieztajām ūsām ir Pūciņš.
Ariete @ 05.08.2024 17:50Es domāju tie abi pļēguri šodien noturēsies skaidrā līdz live beigām lai parādītu cik nu priekžīmīga ģimene viņi ir ?
Puucinjsh @ 05.08.2024 17:24
Visi storiji no Lienes profila
https://failiem.lv/u/m9z4nsjadq
Kurā video to acs defektu var redzēt?
Neiil @ 18.07.2024 11:25Sveika Liene! Man kā Tavai sekotājai, un lielai dzīvnieku mīlei ir jautājums! Kur pazudis jūsu skaistais runcis? Viņš bija galvenais iemesls, kāpēc piesekoju! Vai skaistajam mincim viss kārtībā?
Sveika, Ilze!
Viņš mums 2 dienas nenāk mājās. Esam satraukušies. Vakar bijis pie kaimiņiem, bet vēl nav pārnācis. Gaidām un uztraucamies.
Lieki piebilst, ka visas acis izraudātas.
IceCream @ 19.07.2024 22:22
Pamanīts klaiņojošs brits.
Toties kad Kivim zobi izbirst, tad pa visiem soc. Tīkliem bezmaksas zobārstu meklē😂Pikachio @ 05.08.2024 18:26Jebkurš cilvēks, kuram pazudis dzīvnieks, liks to internetā. Ne no Lienes, ne Andra nebija neviena vārda, ka kaķis ir pazudis.
Tas tikai pierāda to, ka viņš nekur arī nebija pazudis.
Labprāt tiešraidē gribētu dzirdēt atbildi uz šo. Kāpēc kaķis netika meklēts publiski?!
yay @ 05.08.2024 16:52
Tikai tāds sīkums, ka tas nav Pūciņš, bet Pūciņš 2.0
Ja šitas izies cauri, tad es nez.
lezbes, moš mums vajag plānu? Vnk kopējam vienus un tos pašus jautājumus no saviem profiliem laivā, kamēr atbild.
Piem.
1. KĀPĒC NEMEKLĒJĀT PŪCIŅU SAVOS SOC.TĪKLOS BET MELOJĀT, KA VIŅŠ IR AR JUMS
2. KUR IR ČIPSIS?
nu un vēl izdomāt. vnk bliezt iekšā tos komentus lielām Bukvām un no daudz profiliem
hahahaha, es arī 🤣yay @ 05.08.2024 17:36Sendiju par Prezidenti.
Es to tiešraidi gaidu vairāk kā eirovīziju
yay @ 05.08.2024 16:07Tas moments, ka esi tik ļoti sapinies melos, ka esi spiests pieņemt svešu kaķi. :D
Snorke @ 05.08.2024 18:43
Es britu kaķus nevaru atšķirt, man viņi visi izskatās vienādi. Bet reāli, cik liela ir sagadīšanās, ka tieši tad, kad visi sāk bļaut par kaķi, tieši netālu no mājas uzrodas ķip pamests britu runcis (vai kaķene, to jau arī nezinām)? Ja tas ir svešs kaķis, tad Kivičiem šī ir tāda cūkas laime, ka tik turies, varēs atkal izbrist cauri sveikā. Citējot klasiķi - pretīgi.