un kāpēc tad Kerkira neteica, ka kaķis tak tika pieskatīts. Kaut vai ka Dālija pieskatīja. Jo vienkārši tad tādi meli vēl nebija izdomāti. Tāpēc Kerkira tādu pozīciju ieslēdza, es neko nezinu, par ko ir runa, es nevienu neesmu pametusi.susla @ 05.08.2024 14:46
Tieši tā!
Kad pazuda, kāpēc nelūdza soc tīklos palīdzību? Kāpēc klusēja un mēģināja šo faktu noslēpt? Jo tā ir personīgā dzīvē, par kuru nemaksā? A, ko tad atrāda Keitiju visos raksursos? Tā nav personīgā dzīve un meitenes privātuma pārkāpšana, esot lienes instagramā visos leņķos salikta?
būtu ļoti jauki, jo daudzi ir visur nobloķēti par neērtiem jautājumiem.Laurentyia @ 05.08.2024 13:47Vai kāds var ierakstīt to tiešraidi un pēc tam linku uz failiem.lv iemest arī šeit?
sidzha @ 05.08.2024 14:55un kāpēc tad Kerkira neteica, ka kaķis tak tika pieskatīts. Kaut vai ka Dālija pieskatīja. Jo vienkārši tad tādi meli vēl nebija izdomāti. Tāpēc Kerkira tādu pozīciju ieslēdza, es neko nezinu, par ko ir runa, es nevienu neesmu pametusi.
Ja Kerkira ielaikos šito Kiviča postu, tad, Kerkira, tu esi tiešām liekule. Pat liekule savā patversmē, ka piesedz šos lopus joprojām!
Rumblerx @ 05.08.2024 15:24Kur būs gadsimta tiešraide??
Marfa @ 05.08.2024 14:37Vai ari basketbola tiesraide no Parīzes ar teftela klātbūtni tribīnēs.
Kerkira sen jau ar to nestrādā!susla @ 05.08.2024 15:16
Da tas, ka aizgāja uz krievu kompāniju NL atvasinājumu strādāt, jau parāda visu.
kuranavliene @ 05.08.2024 16:14Kerkira sen jau ar to nestrādā!
Rozāforums @ 05.08.2024 16:19Zolitūdē redzētajam kaķim vakar Andris Kivičs esot aizbraucis pakaļ. (Kaķa identitāti un piederību bez čipa ir grūti pierādīt). bl***** suk**** :@:@:@
bāzīs visiem acīs ,ka tas ir pūciņš.Vai tiešam būs tāda sakritiba,ka nekastrets runcis.Jāprasa rādīt bumbas😁Rozāforums @ 05.08.2024 16:19Zolitūdē redzētajam kaķim vakar Andris Kivičs esot aizbraucis pakaļ. (Kaķa identitāti un piederību bez čipa ir grūti pierādīt). bl***** suk**** :@:@:@