viņiem gan jau nav jānoskaidro, viņiem ir viss skaidrs, tā ir ļaunā Siguldas Madara.DoxyPenelope @ 05.08.2024 14:04Man interesē vai Kirpiči nav mēģinājuši sazināties & atkost @Yololo identitāti jeb "Santu" no Delfiem?
@Yololo, ja tu lasi - dod zināt vai viss kārtībā ?
Pikachio @ 05.08.2024 14:10Es jau redzu tās siekalas uz visām pusēm un atziegtos zobus, un aizmugurē hihinošo būtni, kā arī draudus par tiesām,advokātiem un varas iestādēm. Uzrakstītajiem iesniegumiem un krimināllietām.
un nobeigumā... Pērciet lienītes pdf grāmatu, kas iznāks rudenī, maksa 10€, man uz paypal, tur ir visa taisnība.Liizha1 @ 05.08.2024 14:16
lai tik sūdz, ne sūda viņi nevar nevienam neko izdarīt. drīzāk vnk nodirsīs visus un apzelēs savas mūžīgās tēmas - kā Madara nedod normāli bērnus (jāpastāsta taču cik viņiem lieliski gāja lietuvā un kāds viņiem ir konekšens, un tas ir lielākais pasaules ļaunums to liegt), viņam tak kas tur - filma top?, pagaudos par šito tēmu, pēc tam līgani pāries un nodirsīs Sendiju un Danuti, jo viņas, pirmkārt, ir homo, otrkārt, viņām nav bērnu, un viņas nezin, ko nozīmē glaudīt muguru, mazgāt dibenu un mācīt braukt ar riteni. un tad nodirsīs mūs - neapmierinātās lezbes forumos. Kiva jau nav tāds kā Leņķis - viņa mūždien tēlo cietēju un svēto govi, Kiva vnk ir rupjš un prasts lops, kas māk tikai agresīvi lamāties.
viss chill 😀 ar nepacietību gaidu tiešraidi 😀DoxyPenelope @ 05.08.2024 14:04Man interesē vai Kirpiči nav mēģinājuši sazināties & atkost @Yololo identitāti jeb "Santu" no Delfiem?
@Yololo, ja tu lasi - dod zināt vai viss kārtībā ?
Vai ari basketbola tiesraide no Parīzes ar teftela klātbūtni tribīnēs.ayame @ 05.08.2024 14:24Spridzināšana būtu, ja tiešraidē parādītu jauno māju, kurā dzīvo ar Lienes meitām, Kristoferu, Mia un blakus būtu Pūciņš. Lūk, tas būtu grandiozi. Viss cits ir sū....
LilyLady @ 05.08.2024 14:00Pat, ja tiešām varētu hipotētiski pieņemt, ka Kivičiem bija pazudis kaķis, ir skaidrs, ka viņiem tas bija atvieglojums, gluži kā savulaik ar Lienes meitām. Ne viņi meklēja, ne uztraucās par to dzīvnieciņu. Noteikti cerēja, ka kāds cits vienkārši savāks, jo tak šķirnes kaķis. Tas, ko viņi toč negaidīja - ka sabiedrības spiediens šoreiz būs tik skarbs.
Marfa @ 05.08.2024 13:19nu bet berna mute nemelo. Mia teica nav kakitis, nav kakitis. Un Lenka teica jaa nav meitin, nav. Vakar!
Ir risks būtt nobloķetam,bet vajag skatities tiešraidi un jautāt jaurājumus,lai atbalstitāji nav vieni,kas tur slavas dziesmas dziedās.huitzitzilin @ 05.08.2024 14:39Nav kaut kāds veids ka to tiešraidi skatīties ne pa tiešo? Lai viņiem nebūtu tik daudz skatitaju..