tā ir, alkoholiķiem visi citi ir vainīgi pie visa. Arī diemžēl brālis tàds ir.ZapeNape @ 04.08.2024 17:08Tur ir pilnīgs čau! Viņai nav kritiskās domāšanas.
Tā parasti ir alkoholiķiem. Manam brālim tā bija. Visi citi ir vainīgi, visi apmelo, visi ļauni. Es vienīgā patiesā. Tāda mele un fantazētāja. Un kāpēc Mia neguļ tik vēlā stundā?
Minelūše @ 04.08.2024 17:16Lai cik slims kāds nebūtu, viņa slimības dēļ nedrīkst ciest citi. Mentālās slimības ir jāārstē. Ja cilvēkam nevar uzticēt pašam apmeklēt psihiatru un lietot nozīmētās zāles, ja cilvēks nespēj dzīvot bez citu uzraudzības, tad šāds slimnieks ir jāievieto attiecīgā ārstēšanas iestādē, kur to visu pieskatīs medpersonāls. Nevar būt situācija, kad slimais ventilē sūdus uz visām pusēm un saņem žēlošanu, jo slims taču.
It kā Tu ko zinātu @ 04.08.2024 17:17Teksts…es esmu piezvanījusi visām iespējamām iestādēm, piemēram, tepat Zolitūdē…???. O mai gād….nav tādu iestāžu, kurām zvanīt par pazudušu kaķi. Var piezvanīt tuvākām patversmēm, ja tādu ir, ugunsdzēsējiem, ja kaķis uzrāpies faking augstu, vari apstaigāt apkàrtèjās vetklīnikas, varbūt kāds aiznesis un galu gālā izdarīt visu to, ko te lezbas jau mācīja, kas būtu jādara. Kādas iestādes? Domā kaķis uz policiju aizgāja? ?
Yololo @ 04.08.2024 16:31Man te ienāca info, ka pēc likuma es nedrīkstēju sarunu publicēt, kā tur ir? ??
domāju, ka šeit ložņā tikai Liene.ronnie @ 04.08.2024 17:39Es iedomājos to, kā Kivis, gan jau noguris un izbesījies, pārrodas mājās no saviem lievenīša koncertiņiem un še tev, tāda drāma priekšā. Lieņuks šo dienu laikā paspējis sanaidoties ar divām trakām lezbietēm, pazudušā kaķa stāsts aizgājis tautās, telefona saruna ar viltus žurnālisti nopublicēta rozā lezbju forumā un iesaistīti "dienesti", lai atrastu kaķi, kurš nemaz nav viņējais. Man šķiet, ka mīļotais vīrs nebūs priecīgs. ?
ronnie @ 04.08.2024 17:39Es iedomājos to, kā Kivis, gan jau noguris un izbesījies, pārrodas mājās no saviem lievenīša koncertiņiem un še tev, tāda drāma priekšā. Lieņuks šo dienu laikā paspējis sanaidoties ar divām trakām lezbietēm, pazudušā kaķa stāsts aizgājis tautās, telefona saruna ar viltus žurnālisti nopublicēta rozā lezbju forumā un iesaistīti "dienesti", lai atrastu kaķi, kurš nemaz nav viņējais. Man šķiet, ka mīļotais vīrs nebūs priecīgs. ?
Minelūše @ 04.08.2024 17:16Lai cik slims kāds nebūtu, viņa slimības dēļ nedrīkst ciest citi. Mentālās slimības ir jāārstē. Ja cilvēkam nevar uzticēt pašam apmeklēt psihiatru un lietot nozīmētās zāles, ja cilvēks nespēj dzīvot bez citu uzraudzības, tad šāds slimnieks ir jāievieto attiecīgā ārstēšanas iestādē, kur to visu pieskatīs medpersonāls. Nevar būt situācija, kad slimais ventilē sūdus uz visām pusēm un saņem žēlošanu, jo slims taču.
ronnie @ 04.08.2024 17:39Es iedomājos to, kā Kivis, gan jau noguris un izbesījies, pārrodas mājās no saviem lievenīša koncertiņiem un še tev, tāda drāma priekšā. Lieņuks šo dienu laikā paspējis sanaidoties ar divām trakām lezbietēm, pazudušā kaķa stāsts aizgājis tautās, telefona saruna ar viltus žurnālisti nopublicēta rozā lezbju forumā un iesaistīti "dienesti", lai atrastu kaķi, kurš nemaz nav viņējais. Man šķiet, ka mīļotais vīrs nebūs priecīgs. ?
ja godīgi, es nesaprotu, kur jūs ņemat ka viņa veprim apnikusi, ka besī utt? Man liekas, ka tieši otrādi, šie abi ir solid block - abi divi pret visu ļauno pasauli, kopā štuko visu ko, gan kā sacelt haipu, gan kā no dzīvnieka tikt vaļā, gan kā piesegt savus izgājienus utt utt. Tas nenozīmē, ka es apstrīdu to, ka šis viņu ik pa laikam ieklapē, bet nu tas jau tādā vairāk “jeslji bjot, to ljubit” vaibā.ronnie @ 04.08.2024 17:39Es iedomājos to, kā Kivis, gan jau noguris un izbesījies, pārrodas mājās no saviem lievenīša koncertiņiem un še tev, tāda drāma priekšā. Lieņuks šo dienu laikā paspējis sanaidoties ar divām trakām lezbietēm, pazudušā kaķa stāsts aizgājis tautās, telefona saruna ar viltus žurnālisti nopublicēta rozā lezbju forumā un iesaistīti "dienesti", lai atrastu kaķi, kurš nemaz nav viņējais. Man šķiet, ka mīļotais vīrs nebūs priecīgs. ?
Apreibusi kučeleYololo @ 04.08.2024 17:55Nu te būs viņas balss bez paātrinājuma, lai atkal nepiesien māksīgo inteliģenci ?
https://failiem.lv/u/precytrduc
Yololo @ 04.08.2024 18:06tak ir sareibusi ne?