Yololo @ 04.08.2024 16:53Esmu 9.minūtē… vēl kàdas pusstundas darbs un būs jums sawlje bez paātrinājuma. Ziniet, klausoties to visu cauri, man viņu pat žēl palika ?
TikiTaki @ 04.08.2024 16:54Vēl viens fakts nacis gaismā - kopš viņa strādāja Delfi, viņu tur neviens nemīlot. Khm... kāpēc? Ir kādas idejas?
Yololo @ 04.08.2024 16:53Esmu 9.minūtē… vēl kàdas pusstundas darbs un būs jums sawlje bez paātrinājuma. Ziniet, klausoties to visu cauri, man viņu pat žēl palika ?
TikiTaki @ 04.08.2024 16:57
Tas arī ir, ko viņa grib - lai visiem paliek viņas žēl.
Yololo @ 04.08.2024 16:31Man te ienāca info, ka pēc likuma es nedrīkstēju sarunu publicēt, kā tur ir? ??
TikiTaki @ 04.08.2024 16:54Vēl viens fakts nacis gaismā - kopš viņa strādāja Delfi, viņu tur neviens nemīlot. Khm... kāpēc? Ir kādas idejas?
Puukjumaate @ 04.08.2024 16:57
man bail, ka Andris viņu piekaus, par to man bail, lai kāda salašņa viņa nebūtu, neviens nav pelnījis, ka vinu sit ?
Yololo @ 04.08.2024 15:27Nu ko, bungas rīb ?
03/08/24 plkst 23:03
Zvanīju pirmo reizi, viņa pacēla, es apstulbu, jo negaidīju, ka pacels. Pateicu, ka atzvanīšu, jo man zona slikta (patiesībā, lai varētu paķert otru ierīci un visu ierakstīt) ?
Es ceru, ka jūs saprotat, ka es tur pilnīgu bullshit leju ? gribēju riktīgi par to kaķi uzzināt uz beigām, un šī riktīgi uzvilkās, ka nekādā kastē kaķi nav likusi, visas iestādes apzvanīja, bet nezināja nosaukt kuras tieši ? Sigulda neriktīga galvā, mantojums jākārto, visi apkārt slimojot, Andris ir ļoti talantīgs un mīlēts, un konci līdzi nebija, jo tas esot bārs, tur ar meitu neiešot. Mediji ļauni, cilvēki ļauni, bet es Santa no Delfiem esmu jauka un lojāla ? teica, lai es izvēloties smuku bildi rakstam. Nu raksts nav, bet ir video - izvēlējos vissmukāko ?
Lūdzu ??
https://failiem.lv/u/q6amhq555x
Gaidu jūsu komentārus ?
no slēpta nr 😀 brīnos ka pacēla plkst 23:03 🤣 leņķim pilna sirds gan jau bija, vīrs prom, nav ar ko parunāt 😀The Princess @ 04.08.2024 17:07
?
A Tu no sava mobīlā zvaniji? Nejaukā, launā sieviete? Tev tagat jāmaina tel.nr
Puukjumaate @ 04.08.2024 16:57
man bail, ka Andris viņu piekaus, par to man bail, lai kāda salašņa viņa nebūtu, neviens nav pelnījis, ka vinu sit ?
amoreamore @ 04.08.2024 17:04
Ai, mīnusojiet mani, bet ir tādi cilvēki kā plukata, kas ir pelnījuši, lai viņu noskalda zili melnu par visiem sūdiem ko šī sagādājusi citiem, sākot jau ar pašas meitām.
Nu un būsim godīgas, viņai mēģināja palīdzēt, kad šī ar maku pa seju dabuja. Cilvēki, kas mēģināja palīdzēt no šīs dabūja tikai nozākāšanu.
Viņa saņem to ko ir pelnījusi.
amoreamore @ 04.08.2024 16:38Vienīgais ko es nesaprotu - krāterpiere tak vienmēr auro, ka intervijas nedodot, esot ļoti noslēgta un viss viņai esot intīmi un vispār viņai par to nemaksā, tik žurnaļugas baro savus bērnus uz viņu uzvārda rēķina. A te piezvana kaut kāda random tante no Delfiem un trakā šmara gāž ārā visu info kā no ūdenskrituma :D