Un tiešām visas viņas super draudzenes nevar viņu mazliet ievirzīt, palīdzēt, neļaut sevi šādi apkaunot? Nenormāli…
var būt tā, ka kivis ir viņu vedinājis uz šādu domu, potējis un viņa pieņèmusi tādu lèmumu…nu piemēram, kivis saka: zaķīt, mēs nevarēsim aizbraukt, nevarèsim ceļot…Lienīte padomā un saka: jā zaķīt, Tev taisnība😅. Nu viņas manierē visam piebalsot un vēl beigās zaķītis vislabākais, vislabākais tētis utt utjpsidzha @ 04.08.2024 08:59Liene tā visu sadirš, ka paspēj vēl vairāk sadirst jau sadirsto.
Un šeit tiešām izskatās, ka Kivis licis Lienei tikt ar šo visu situāciju galā vienai. Un te rodas jautājums, vai tiešām pamest Pūciņu bija Kiviča vēlme, bet varbūt pašas Lienes?
Vēl jautājums, vai Kivim nākusi nu jau divu dienu apskaidrība, ka ar to sumazgu šis toč ir konkrētā pakaļā un ka šādi turpinoties jau būs pavisam drīz ar pliku pakaļu, ka pat lievenīšu var nebūt? Ja tā, tad Kivis var arī to duru Ginterenē iespundēt.
Sviestaciba @ 04.08.2024 08:53JA vakar viņa dropēja, Kivi bija lievenī, kur bija Mia? Nabaga bērns. Jo nu pēc tiem tekstiem, ko viņa uzrakstīja kā atbildi vienai no lezbēm, alkohola smaka jau caur ierakstu sitās degunā.
Mercury6 @ 04.08.2024 09:25Jā, Lienei vai nu zilas acis, vai nu joprojām aizdzērusies un nav vedama sabiedrībā vai arī abi ir pamatīgi sastrīdējušies vai visi kopā. Andris parasti arī tagoja Lieni visos storijos par gaidāmajiem koncertiem, Liene pāršēroja. Viņus abus var tik labi nolasīt. Es gan Lienes vakardienas storijus par to, lai atved kaķi drīzāk sapratu tā, ka viņai nav mašīnas un visticamāk Mia guļ tajos 10-11 vakarā. Tad sanāk viņai tas bērns jārauj augšā un jāved ar taksi līdzi apstaigāt zolitūde pa tumsu? Nu lai vai cik mīļš kaķis, es arī mazu bērnu neceltu naktī no gultas, lai vestu pastaigāties pa kaut kādu apšaubāmu apkaimi pasaukt kaķīti. Bet uzrakstīt tai posta autorei visu izprasīt gan varēja pati, nevis likt citiem ar viņu sazināties. Bet ļoti ticams arī variants, ka Liene pālī pati nebija uz to spējīga, nebija naudas taksim un Mia nemaz negulēja. Ļoti jocīgi viņai tie storiji par kaķi, gan jau smagā reibumā taisīti ? dienesti varētu būt kaut kāda dzīvnieku policija, patversme vai kas tos dzīvniekus izķer un reaģē?
viņa toč domā, ka viņas sekotāji ir idioti… ka tic viņas taisītajam teātrimsidzha @ 04.08.2024 08:59Liene tā visu sadirš, ka paspēj vēl vairāk sadirst jau sadirsto.
Un šeit tiešām izskatās, ka Kivis licis Lienei tikt ar šo visu situāciju galā vienai. Un te rodas jautājums, vai tiešām pamest Pūciņu bija Kiviča vēlme, bet varbūt pašas Lienes?
Vēl jautājums, vai Kivim nākusi nu jau divu dienu apskaidrība, ka ar to sumazgu šis toč ir konkrētā pakaļā un ka šādi turpinoties jau būs pavisam drīz ar pliku pakaļu, ka pat lievenīšu var nebūt? Ja tā, tad Kivis var arī to duru Ginterenē iespundēt.
Mercury6 @ 04.08.2024 09:25Jā, Lienei vai nu zilas acis, vai nu joprojām aizdzērusies un nav vedama sabiedrībā vai arī abi ir pamatīgi sastrīdējušies vai visi kopā. Andris parasti arī tagoja Lieni visos storijos par gaidāmajiem koncertiem, Liene pāršēroja. Viņus abus var tik labi nolasīt. Es gan Lienes vakardienas storijus par to, lai atved kaķi drīzāk sapratu tā, ka viņai nav mašīnas un visticamāk Mia guļ tajos 10-11 vakarā. Tad sanāk viņai tas bērns jārauj augšā un jāved ar taksi līdzi apstaigāt zolitūde pa tumsu? Nu lai vai cik mīļš kaķis, es arī mazu bērnu neceltu naktī no gultas, lai vestu pastaigāties pa kaut kādu apšaubāmu apkaimi pasaukt kaķīti. Bet uzrakstīt tai posta autorei visu izprasīt gan varēja pati, nevis likt citiem ar viņu sazināties. Bet ļoti ticams arī variants, ka Liene pālī pati nebija uz to spējīga, nebija naudas taksim un Mia nemaz negulēja. Ļoti jocīgi viņai tie storiji par kaķi, gan jau smagā reibumā taisīti ? dienesti varētu būt kaut kāda dzīvnieku policija, patversme vai kas tos dzīvniekus izķer un reaģē?
Nopietni? Liene pa naktīm vazā mazo meitiņu līdzi,nedomājot ne par viņas miedziņu ne par ērtībām.Kāds paziņotu par Kiviča sansoļiem,aiznestos par mazo nedomājot.Lai nu kas, mazā viņai vienaldzīga!Mercury6 @ 04.08.2024 09:25Jā, Lienei vai nu zilas acis, vai nu joprojām aizdzērusies un nav vedama sabiedrībā vai arī abi ir pamatīgi sastrīdējušies vai visi kopā. Andris parasti arī tagoja Lieni visos storijos par gaidāmajiem koncertiem, Liene pāršēroja. Viņus abus var tik labi nolasīt. Es gan Lienes vakardienas storijus par to, lai atved kaķi drīzāk sapratu tā, ka viņai nav mašīnas un visticamāk Mia guļ tajos 10-11 vakarā. Tad sanāk viņai tas bērns jārauj augšā un jāved ar taksi līdzi apstaigāt zolitūde pa tumsu? Nu lai vai cik mīļš kaķis, es arī mazu bērnu neceltu naktī no gultas, lai vestu pastaigāties pa kaut kādu apšaubāmu apkaimi pasaukt kaķīti. Bet uzrakstīt tai posta autorei visu izprasīt gan varēja pati, nevis likt citiem ar viņu sazināties. Bet ļoti ticams arī variants, ka Liene pālī pati nebija uz to spējīga, nebija naudas taksim un Mia nemaz negulēja. Ļoti jocīgi viņai tie storiji par kaķi, gan jau smagā reibumā taisīti ? dienesti varētu būt kaut kāda dzīvnieku policija, patversme vai kas tos dzīvniekus izķer un reaģē?
LilyLady @ 04.08.2024 09:56
Ja man būtu vairāk kā mēnesi pazudis kaķis un parādītos cerība, ka ir atradies, es gan bērnu pieceltu un mēs kopā skrietu viņam pakaļ. Nebija jau nakts vidus. Turklāt Mia - bērns, kas kopš zīdaiņa vecuma iegriež ballītes - toč neguļ 10,11 vakarā, viņai nekad nav bijis nekāda režīma.
Skaidrs, ka slampa uzkāpusi uz korķa. Vakar gan jau paģiras mocīja, tāpēc nespēja atvilkties uz Siguldu sardeli sargāt. Un, kamēr lamantīns bija prom, stresā uzlāpījās un panesās murgi IG par zvanīšanu dienestiem utt.?
Vārdotāja @ 04.08.2024 09:49viņa toč domā, ka viņas sekotāji ir idioti… ka tic viņas taisītajam teātrim
susla @ 04.08.2024 10:39
Jā. Tieši tā arī viņa domā.
Un ko kivičs nav pāršērojis info par kaķi? Ko klusē un nav pilnu instagramu piebļāvis, kā viņu nomelno utt.?
Jo dirš vienā gabalā. Patiesība tur var būt ļoti skarba. Jo citādi būtu reakcija. Galu galā, sadarbības rezultātā ar pplv, viņš to kaķi arī noreklamēja.
Kiviči, kas notika ar jūsu kaķi????