Es domāju ka scenārijs ir vienkāršs. Kad Liene ar Andri kopā piedzeras, tad mīlestība sprakšķ uz visām pusēm, un ir viņi abi pret pasauli, un tad sākās taisnības meklēšana soc portālos, visu ex un bērnu, un "ienaidnieku" nolikšana.
BET, šoreiz izskatās, ka vecā, nošļukusī mauka ir aizvakardien piemaukusies solo - un Andris ir viņai, visticamāk, pateicis, lai savu pālī savārīto putru, lai nu tagad strebj pati, un visu situāciju tagad izlīdzina kā nu māk. Papildus noteikti ir ievilcis pa tāfeli, tāpēc arī maukas seja un parūka nav atrādīta storijos, un par sodu ir palikusi savā smirdīgajā dzīvoklī atļurbenē. Šai noteikti aste starp kājām, un tagad jācenšas saviem sekotājiem atkal izpatikt, lai nesanāk palikt bez maizes, kad Andri tiešām beigs aicināt 'uzstāties'. Viņš noteikti nedzērs ne jau aiz brīvas gribas, bet tomēr bija priekšā divi koncerti pēc kārtas, un sevi zinot, saprata, ka ja aizplostosies, beigās nāksies iet pie Dainu mātes dzīvot un kļaņčīt ēst, jo mauka jau tiešām nebūs tā, kad nopelnīs, kad pakaļa degs un vēderi rūks.
Tagad, protams, stulbene ir attapusies, ka pazudis kaķis, un ķersies pie jebkura salmiņa, lai varētu zaķim teikt : " redzi, mīļumiņ, es saliku story, lai izskatās, ka es kaķi tiešāk meklēju, un mūsu stulbie sekotāji noticēs, tēls būs atkal uzspodrināts, un tevi visi tie pāķi sauks muzicēt. Hihi".
Kur ir Mia šobrīd, to zina tikai dievs, man ir tik neizsakāmi žēl šī bērna. Protams, ir arī trakākad ğimenes, bet ir sajūta, ks viņu uztaisīja pa pālim, un tā pa īstam nekad negribēja. Tagad vienkārši to nabaga bērnu tolerē un kaut kā uztur pie dzīvības. Ļoti, ļoti skumji. Cik alkoholisms it briesmīga lieta, jo jācieš ir nevainīgiem bērniem un apkārtējiem.