Puukjumaate @ 03.08.2024 20:19tas zoļika kaķis vairāk kaķeni atgādina, smalkākas uzbūves un sejiņa smalkāka (var būt no bada), bet man neticās, ka tas ir Pūciņš, es kā vairāku dzīvnieku saimniece māku +\- atšķirt.
tieši tā. Mēs atradām skotu nokareno ausu kaķi savā pagalmā, kurš ārā bija dzīvojis apmēram nedēļu, nelegālie pavairotāji izmeta. Pēc nedēļas ārā, mēs viņu knapi atkačājām, viņš bija izkāmējis, pilns ar ērcēm, knapi kustējās. Te ir pagājis 1+ mēnesis. Liene, nu neesam mēs duras. Ja Tavas fanītes tādas ir, mums Dieviņš ir iedevis smadzenesyay @ 03.08.2024 20:28Aha AHA. Istabas kaķis Pirmo reizi ārā, pazūd uz mēnesi un izskatās joprojām labā formā, nav noplucis. Čista par idiotiem visus uzskata? Neizdzīvotu istabas kaķis. Man kaķis trepju telpā pat neizdzīvotu. Tak viņiem nav to instinktu, it īpaši šitiem šķirnes.
Un tagad pēkšņi izmanto savus soctīklus, lai atrastu kaķi.
yay @ 03.08.2024 20:28Aha AHA. Istabas kaķis Pirmo reizi ārā, pazūd uz mēnesi un izskatās joprojām labā formā, nav noplucis. Čista par idiotiem visus uzskata? Neizdzīvotu istabas kaķis. Man kaķis trepju telpā pat neizdzīvotu. Tak viņiem nav to instinktu, it īpaši šitiem šķirnes.
Un tagad pēkšņi izmanto savus soctīklus, lai atrastu kaķi.
Puukjumaate @ 03.08.2024 20:19tas zoļika kaķis vairāk kaķeni atgādina, smalkākas uzbūves un sejiņa smalkāka (var būt no bada), bet man neticās, ka tas ir Pūciņš, es kā vairāku dzīvnieku saimniece māku +\- atšķirt.
Kaķis izskatās ļoti labi turēts,šis varētu būt nesen pazudis,Istabas kaķi ātri izskatās izplūkāti un nodriskāti,ja ilgāku laiku pazuduši.Un viņam smukas garas ūsas.Patversmes kaķim apgaismojums tāds -nekāds tāpēc pagrūti sazīmēt.Un ūsas saraustītas.SantaC @ 03.08.2024 20:06
Tas nav viņas kaķis, patversmes kaķis gan izskatās 1:1 ar viņu kaķi. Un laiki arī sakrīt, kad viņu kaķis "pazuda" un patversmes kaķis parādījās.
Kā viņai nav kauna šitā dirst! NELIETE tu esi, Liene. Abi ar savu resno vali!
Kenty @ 03.08.2024 20:40Kaķis izskatās ļoti labi turēts,šis varētu būt nesen pazudis,Istabas kaķi ātri izskatās izplūkāti un nodriskāti,ja ilgāku laiku pazuduši.Un viņam smukas garas ūsas.Patversmes kaķim apgaismojums tāds -nekāds tāpēc pagrūti sazīmēt.Un ūsas saraustītas.
Sunlight @ 03.08.2024 20:34Zolitūdes brits noteikti ir kaķene.
Bet Liene toč ir atpalikusi. Postā taču rakstīta adrese. Kāda sviesta pēc viņa lūdz ar sevi sazināties un saka, ka aizbrauks, kur vajadzēs? ? Tev tak ir gan sludinājuma ielicēja vārds, gan adrese, kur kaķis ir ? Tuparila.