pat nevajadzēja tā. Būtu elementāri izlimejusi lapiņas pa rajonu, likusi IG un FB, ka pazudis, ka meklē, ka raud no sērām un bla bla BLA. tjipa meklētu. Nebūtu tāda skandāla. Jo pierādīt, ka kaķis patversmē īsti nav iespējams. Uztaisītu gudri teātri un vēlāk vienkārši pie raudātu IG, ka neatrada, cik žēl, kā pārdzīvo, ka sēro. Es nesaku, ka tas būtu normāli, bet tas būtu viņu stilā un noslēptu pēdas. Bet viņi ir par stulbu tam. Labāk tēlot beigtus un tad brīnīties, ka viņus izvazā pa internetu. Ai ai Lenka. Būtu tu gudrākaMinelūše @ 02.08.2024 23:30Ļenka klusē, nav ko teikt. Laikam saprata, ka Sendija nebūs tā, kurai varēs kakāt uz galvas.
Ja padomā, ka no šī publiskā kauna varēja elementāri izvairīties. Abi Kirpiči varēja atklāti pateikt, ka tā sanācis, nevar vairs izmitināt kaķi, tāpēc atdod labās rokās. Gribētāji būtu, kaķis bija skaists. Tas būtu bijis 100x cilvēcīgāk, nekā nakts melnumā izmest pie patversmes un žurciski slēpt šo faktu, vienam mēģinot iestāstīt, ka kaķis pazudis, citam - ka atradies. Kas tie par dīvainiem cilvēkiem, kuri paši sev apzināti rada daudzreiz lielākas problēmas, nekā jābūt?
Minelūše @ 02.08.2024 23:30Ļenka klusē, nav ko teikt. Laikam saprata, ka Sendija nebūs tā, kurai varēs kakāt uz galvas.
Ja padomā, ka no šī publiskā kauna varēja elementāri izvairīties. Abi Kirpiči varēja atklāti pateikt, ka tā sanācis, nevar vairs izmitināt kaķi, tāpēc atdod labās rokās. Gribētāji būtu, kaķis bija skaists. Tas būtu bijis 100x cilvēcīgāk, nekā nakts melnumā izmest pie patversmes un žurciski slēpt šo faktu, vienam mēģinot iestāstīt, ka kaķis pazudis, citam - ka atradies. Kas tie par dīvainiem cilvēkiem, kuri paši sev apzināti rada daudzreiz lielākas problēmas, nekā jābūt?
Maija4 @ 02.08.2024 18:21Savācieties, sametieties depozītam, lai klaunus uzaicinātu uz lievenīša koncertu un sagaidiet ar dziesmu “pidars” . Kāps no mašīnas ārā, lezbes “pidars pidars Tu esi” fonā skanot, dejos un sagaidīs
MeltedCheese @ 02.08.2024 21:16Ja izviņajus, bet man tā glezna atgādina, ka kāds būtu riktīgi nodirsies. Glezna "Caureja" ??????
Liene jau ļoti sen izraka sev bedri, jau tajā mirklī, kad ielīda precēta vīrieša gultā(es tgd par Buli), pati pasauca dzelteno presi (kuru tagad nodirš) un lepni parādīja bula trusikus. Vispār nepadomāja kā jūtas otrā sieviete, kura starpcitu bija stāvoklī. Arī kopīgs puika. Lai kādas bija vai nebija bula attiecības ar sievu, viņa tomēr bija oficiālā sieva. Otrais, kad viņa savā izraktajā bedrē nolika savu kluci, tad kad sapisās ar kuili un izlika savas meitas laukā. Un tagad savā piedirstajā bedrē kuļas savos sūdos, metot laukā dzīvnieciņus(kad apnīk, tā izmet), ņirgājoties par saviem bērniem,Pata @ 03.08.2024 00:09Liene pati sev izrakusi bedri.
SantaC @ 03.08.2024 07:43Nu ko, suņuks uz ļauno Siguldu šodien tiks līdzi? ?
SantaC @ 03.08.2024 07:43Nu ko, suņuks uz ļauno Siguldu šodien tiks līdzi? ?
Neiil @ 02.08.2024 23:36Jauna cīņa, šoreiz par miljoniem?? gleznas par miljoniem tirgos, vai??
Eva 33 @ 03.08.2024 09:23Bļeģ. Nu tā Kivičiene ir stulba. Tikko viņa nošērojusi storiju kur var glābt sunīti. Nu kā tādu cilvēku zeme nes. Viņa pamet dzīvniekus un nu traki labā. Es viņas satiktu dzīvē es viņai dieva goda vārds matus izplūkātu. Pretekle. Viņa speciāli to dara? Viņa ir totāli slima. Nokaitināja mani no paša rīta jau.
kuranavliene @ 03.08.2024 08:42Līdz šim es Sendijai un viņas dzīvei nepievērsu nekādu uzmanību,bet kad sākās šī epopeja paklausījos viņas storijus par šo situāciju un viņa man iepatikās.Runa izkopta,inteleģenta, bez rupjībām un tizlas hihināšanas.Skaista sieviete,mati vispār super.Galvenais visu laiku viņus neglauda,neplūkā.Bet par ko tiešām respekts,nenobijās no "'karaliskā"'pārīša un iestājās publiski par tiem kuri nevar par sevi pastāvēt.Nevis kā citas tā saucamās slavenības,kuras izliekas par beigtām.Lesbiete kurai lielākas vērtības,kā vienai otrai cacai kura tēlo no sevis sievišķības un perfectionism iemiesojumus.Ļoti ceru ka Liene uzprasīsies un dabūs kārtīgi pa pieri no Sendijas.
Reti pretīga un rafinēta maita. Liene savā cinismā ir pārspējusi pati sevi. Žēl, ka nevaru maitai uzrakstīt, jo abi gļēvuļi mani bloķējuši.Eva 33 @ 03.08.2024 09:23Bļeģ. Nu tā Kivičiene ir stulba. Tikko viņa nošērojusi storiju kur var glābt sunīti. Nu kā tādu cilvēku zeme nes. Viņa pamet dzīvniekus un nu traki labā. Es viņas satiktu dzīvē es viņai dieva goda vārds matus izplūkātu. Pretekle. Viņa speciāli to dara? Viņa ir totāli slima. Nokaitināja mani no paša rīta jau.