Liene paprasīja naudu, Andris atteica, bija kašķis =Andža guļ uz dīvāna!
Shayk @ 09.01.2022 13:50Es joprojam nespeju saprast ka vina del plikdirsas sardeles izpardeva savas mantas. Saja bilde lieliski var redzet, ka vina ir pohaina, varbut pat vel alkohola reibuma. Uzvikusi mugura kish mish, kaut kas vienkarsi pagrabts. Kivis taja diena 100% bija zem gradiem un vel ar salauztu roku. Nozelojami. Pec tam jau ari viss uz leju gaja.
Shameon @ 09.01.2022 22:02Es esmu pārrekusies, līdz asarām ???
Un rēcīgākais, ka nevaru mājiniekiem teikt par ko smejos, jo šie mani apsmies, ka vēljoprojām sekoju kivisāgai ?
Jajaja2 @ 09.01.2022 13:09Palasot atlikušās Kivja atbildes, nākas secināt, ka darbs tiešām viņam ir nācis par labu..Kivis gan to ir pierādījis iepriekš, tajā pašā UK periodā. Ja viņš vēl paralēli ietu pie psihoterapeita (Norvēģijā, īstenībā jāmaksā tiksi līdzmaksājums līdz zināmai summai, tā kā varētu atļauties.) Vispār varētu sakārtot sevi ilgtermiņā.
Jā tā Ļenka dabūtu darbu, varbūt, viņas smadzenēs arī brīnumi notiktu.
Miaa @ 09.01.2022 22:27
Nē, man šķiet, viņam vispār būtu no Ļenkas jātiek vaļā un tas arī viss. Jau iepriekš esmu šeit rakstījusi, ka Andža nešķiet slikts cilvēks. Jā, alimentu parādi, agresivitāte, dzeršana - tas nav nekas tāds ar ko lepoties. Bet, kad viņš bija kopā ar Madaru, tomēr bija sakopies, savācies, vadīja raidījumu, koncertēja, baigi neizcēlās ne ar skandāliem, ne ar dzeršanu. Pat ja kaut kādi starpgadījumi arī bija, tad tas vismaz notika klusiņām un par to nerunāja visa Latvija. Respektīvi, viņš man atgādina tādu vīrieti, kurš ir, tā teikt, mazliet stumdāms un grūstāms. Tādam vajag pie sāniem kārtīgu, sakarīgu sievieti, kura viņu ievirza pareizās sliedēs, motivē, parāda virzienu kādā kustēties un viņš arī ies un darīs. Redz, esot kopā ar Madaru, bija normāls, sakarīgs vecis. Kā satika Ļenku, tā sākās totāla lejupslīde. Sadirsa visu, ko varēja sadirst un tagad iestrēdzis attiecībās ar tādu bābu. Var redzēt, ka jauna vide un darbs viņam nācis par labu, tāpēc nākamā labā lieta, ko viņš varētu izdarīt, būtu - tikt vaļā no viņas un, ja nu galīgi bez tām sievietēm dzīvot nevar, tad vismaz atrast vietā sakarīgu, normāli domājošu, strādīgu, bērnus mīlošu sievieti, kura viņu iedvesmotu, ne gremdētu.
viņš arī nav diezko labs cilvēks, bet, protams viss ir relatīvs. Manā pieredzē, vīrietis, kurš sit sievietes (un, pie tam atkārtoti, daudzu gadu garumā), ir 0 vērtībā. Okej, ja tev ir problēmas, ej uz kursiem, mācies savaldīties utt. Uztaisīt bērnus, panest un pat alimentus nemaksāt. Nozākāt mammu, izvazāt pa instancēm. Nulle respekta no manas puses. Viņš ir tēvs, kad viņam ērti.Miaa @ 09.01.2022 22:27
Nē, man šķiet, viņam vispār būtu no Ļenkas jātiek vaļā un tas arī viss. Jau iepriekš esmu šeit rakstījusi, ka Andža nešķiet slikts cilvēks. Jā, alimentu parādi, agresivitāte, dzeršana - tas nav nekas tāds ar ko lepoties. Bet, kad viņš bija kopā ar Madaru, tomēr bija sakopies, savācies, vadīja raidījumu, koncertēja, baigi neizcēlās ne ar skandāliem, ne ar dzeršanu. Pat ja kaut kādi starpgadījumi arī bija, tad tas vismaz notika klusiņām un par to nerunāja visa Latvija. Respektīvi, viņš man atgādina tādu vīrieti, kurš ir, tā teikt, mazliet stumdāms un grūstāms. Tādam vajag pie sāniem kārtīgu, sakarīgu sievieti, kura viņu ievirza pareizās sliedēs, motivē, parāda virzienu kādā kustēties un viņš arī ies un darīs. Redz, esot kopā ar Madaru, bija normāls, sakarīgs vecis. Kā satika Ļenku, tā sākās totāla lejupslīde. Sadirsa visu, ko varēja sadirst un tagad iestrēdzis attiecībās ar tādu bābu. Var redzēt, ka jauna vide un darbs viņam nācis par labu, tāpēc nākamā labā lieta, ko viņš varētu izdarīt, būtu - tikt vaļā no viņas un, ja nu galīgi bez tām sievietēm dzīvot nevar, tad vismaz atrast vietā sakarīgu, normāli domājošu, strādīgu, bērnus mīlošu sievieti, kura viņu iedvesmotu, ne gremdētu.
woow, šis ir ekselenti. Ļenka pie savām izglītībām nav minējusi finanšu, domāju, ka viņas smadzenes nespēj to uztvert un viņa redz tikai to pēdējo ciparu apakšējā stūrī.LaikamGarlaicigi @ 10.01.2022 05:42Lienes storijs, "Viss par un ap tīkla mārketinga biznesu" LIVE, reāli dusmas. ?
"mīti, aizspriedumi, plusi mīnusi"
Tik daudz sieviešu (pārsvarā) iekrīt uz šīm agresīvajām MLM shēmām, labākajā gadījumā izgāžot nelielus sākuma ieguldījuma līdzekļus (52$ Juice Plus + gadījumā), sliktākajā gadījumā ieslīgstot parādos, depresijā un sabojājot attiecības ar ģimeni un draugiem.
Juice Plus+ tuvplānā (2020. gada finanšu pārskats)
Ja mana teksta izpratne neviļ
- ienākumos ieskaitītas arī atlaides, pērkot kā kompānijas darbonim (ķipa nopērc 500$ vitamīnus par 400$ at konsultanta atlaidi, tātad 100$ peļņa)
- NAV ieskaitīti izdevumi (Ķipa pārdevi 5 pulverīšus par 100$, bet pati iztērēji 250$ pulverīšos reklamējot skaitās Peļņa 100$)
Links uz Juice Plus + Financial Statement 2020, kur definētas konsultantu grupas un apraksti: https://www.juiceplus.com/assets/juiceplus/nala/downloads/pdf-documents/us/Juice%20Plus%2b%202020%20U.S.%20Earnings%20Summary%20(English).pdf
- Pieliku totālo aktīvo darboņu skaitu - 51105 (laikam tie, kas nav izstājušies un aktīvi maksā gada maksu un citas figņas), Ļenka jau nebūs slinka pakaļa un aktīvi darbosies ?
- Pieliku arī aptuvenu katras grupas aprakstu
- Priekšpēdējā kolonnā ir iedots cik % kompānijas aktīvo darboņu ietilpst kategorija
- Pēdējā kolonnā vidējā gada peļņa (ieskaitot atlaides, neieskaitot izdevumus)
VARENI. #whypeoplehateMLMs
Protams, iespējams, ka Ļenka būs nākamā QueenKachinja vai kas tur #MiljonsSapnim, bet arī tām ir jāvada un jāinspirē bitītes strādāt vaiga sviedros, zinot, ka 90%+ pelna vidēji 100$ vai mazāk mēnesī.
Susurrrrrs @ 10.01.2022 10:24Kas tie par suudiem vispaar? Vitamiini ir aptiekaa, auglji un daarzenji auglju un daarzenju nodaljaa. Veel opcija uzrakt mazdaarzinju un audzeet pasham un shtanceet savaa virtuvee sulas un pulverus. Ar saspiestu galvu jaabuut, lai vispaar taadus meeslus pirktu par taadu naudu. Bet taa kaa ir aitu bars, kas peerk dziivos uudenju un tic, ka vakciinaas nanoroboti ar zaagjiishiem leekaa, tad aitu bars arii bleedams peerk shito huinju, veel ir aitu bars, kas audzee spekji uz diivaana un nejeedz dirsu pacelt, bet mauc iekshaa “notieveeshanas” un detox briinummikshljus. Vareetu turpinaat pus dienu. Bet ok, aitu bars kaa taads pastaav, bet lai tas airu bars pirktu, vajag taadu harismaatisku personu ar paarliecinaashanas speejaam, paardoshanaa muldonjas vajag ar izcilaam komunikaacijas speejaam, plus veel labi, ja fani jau savaakti citaa jomaa, jau ir gatava auditorija.
Savukaart dullajai maatiitei nav nekaada komunikaacijas talanta, nav oratora talanta, nekaa nav, shii tik speej kjikjinaat un vidusskolniechu sacereejumus rakstiit, fani? Nav fanu, nav nekaa. Vinja nav speejiigapaar luupu paarspljaut, lai iepaziitos ar kaadu vieteejo maamuli, komuniceet, draudzeeties ar ciema iedziivotaajiem utt. Vinja beeg no cilveekiem, kaada, blje, paardoshana.
Pilniigi stulba maatiite, labaak kursus kaadus buutu izgaajusi Latvijaa - nagi, ragi, mati, mosh tur buutu talants, vareetu savaa 110 kvadraatmetru apartamentaa likt nagus, kraasot matus, 100% nopelniitu k.ko. Es neredzu, ko citu veel shii vareetu dariit, iznjemot iet straadaat tajaa miestaa uz kaadu viesniicu, kaafuuzi. Bet vajag tak glupajai galvai teelot influenceri, padomu sniedzeeju, sportisti, pavaari un veel hui zin ko.
Kapeikas taa jau skaita shie abi, bet, nee, tak, buus izkaukusi Kivicham, lai ieshkjiebj shai dazhus sotakus lielajam biznesam. Toch ar kjebli prasaas pa tuksho pauri.