Kādēļ Tu te par to kaķi jautā? Diezgan neloģiski! Ej un jautā viņu soc tīklos zvani abiem uz telefonu raksti īsziņas utt!susla @ 19.07.2024 15:37Es mierā nelikšos. Liene, kur jūsu kaķis? Kāds ir viņa liktenis kā istabas kaķim ar jums, kā saimniekiem?
Vai viņiem ir kāds speciāli izveidots IG un Tiktoks? Lūdzu adresīti🙏Puukjumaate @ 19.07.2024 16:34
instagramā un tiktokā jauns video, lūdzu share, like lai nonāk pie vairākiem cilvēkiem (šis tāds konspirācijas, bet tas ir lai pievērstu vairāk uzmanību..)
Aizkraukles Pārdevēja @ 19.07.2024 18:37Man ziņu portāls La.lv atrakstīja uz e-pastu -
Labdien!
Varu tikai ieviest skaidrību, ka tas nav Kiviču kaķis, jo ir krietni vecāks (ap 7–8 gadi), apstiprināja patversme. Kiviču pāris komentārus nesniedza.
Ar cieņu
Megija
\Dzintriņa @ 19.07.2024 17:58Šodien dzirdēju telefona sarunu netīšām: “ hey, čau, Tu uz Tūju šodien mauksi? “
Jāpiebilst, ka dzīvoju 100 km attālumā no Tūjas..
Tātad, ir Skopa informācija ļooooti daudziem par šo pāri, vai pat, pieļauju, daudziem ir pofig.. galvenais kaut kā pavadīt vakaru vasarā.
Dovana @ 19.07.2024 18:22Kādēļ Tu te par to kaķi jautā? Diezgan neloģiski! Ej un jautā viņu soc tīklos zvani abiem uz telefonu raksti īsziņas utt!
Tik vēsa atbilde!!! Takā es par kaut kādu sūdu viņiem būtu uzrakstījusi. Tad, tiešām, Ļenka, parādi savu kaķi! Pilnīgs bezsakars !!!!Tusnelda @ 19.07.2024 18:48
Ja patversmē nebija Kiviču runcis, tad Kiviči savējo ir nozūmējuši.
Snorke @ 19.07.2024 15:08
Es domāju, ka tur ir līdzīgs stāsts kā bija Ūdrītim ar Ilonu. Tie, kas ir lasījuši ''Ielu muzikantu piezīmes'', labi atceras, ka visa nauda ienāca tikai no visādām haltūrām, kas momentā tika nodzerta vai nopīpēta un reizēm pat kaķu barībai neiznāca naudas. To, kā Ūdrītim tas viss beidzās, mēs zinām....Būtu toreiz bijis Instagram, cilvēki šausminātos par viņu dzīvesveidu tāpat kā mēs tagad par Kivičiem.
Tusnelda @ 19.07.2024 18:48
Man īsti nav skaidrs, kápèc Kiviču pàris nesniedz komentàrus? Vienmèr pieauro pilni internetu ar visàdàm hui^**, a te komentàrus nesniedz. Nu bútu resnis, savu baltos plastmasas zobus spídinàdams, pateicis, vot tàda hui^**, pazuda bļ*^*, meklèjam, bļ^*^. Patversmè nav músèjais, jo müsèjais bļ*^* pa balkonu izlèca. Tà mèdz bút. Bet te pilnīgs klusums.. Tiešàm šķiet, ka kaķis nav starp dzīvajiem..Bet viņi duraki, vai? Tas tak bús skaidri redzams, ja kaķis vairs neparàdīsies soc tīklos.Aizkraukles Pārdevēja @ 19.07.2024 18:37Man ziņu portāls La.lv atrakstīja uz e-pastu -
Labdien!
Varu tikai ieviest skaidrību, ka tas nav Kiviču kaķis, jo ir krietni vecāks (ap 7–8 gadi), apstiprināja patversme. Kiviču pāris komentārus nesniedza.
Ar cieņu
Megija
Tusnelda @ 19.07.2024 18:48
Rumblerx @ 19.07.2024 19:16Man īsti nav skaidrs, kápèc Kiviču pàris nesniedz komentàrus? Vienmèr pieauro pilni internetu ar visàdàm hui^**, a te komentàrus nesniedz. Nu bútu resnis, savu baltos plastmasas zobus spídinàdams, pateicis, vot tàda hui^**, pazuda bļ*^*, meklèjam, bļ^*^. Patversmè nav músèjais, jo müsèjais bļ*^* pa balkonu izlèca. Tà mèdz bút. Bet te pilnīgs klusums.. Tiešàm šķiet, ka kaķis nav starp dzīvajiem..Bet viņi duraki, vai? Tas tak bús skaidri redzams, ja kaķis vairs neparàdīsies soc tīklos.
It kā Tu ko zinātu @ 19.07.2024 19:30Tas bija gan Kiviču suns, gan kaķis, tikai to nav iespējams pierādīt. Visa parodija par meklēšanu, patversmes viena vienīgā agresīvā ziņa. Dāmas, jūs esiet gudras un ļoti acīgas. Jūs domājiet, ka Kivji pateiks, jā tas bija mūsu? Vai patversme pateiks, jā ūsas bija īsākas (bilde miglaina). Taks nē. Kas par vājprātīgu haju būtu gan patversmei, gan Kivjiem, ja tas tiktu apstiprināts. Tāpēc tāds klusums no abiem indivīdirm un patverme nekādās tālākās diskusijās neiesaistās.
es domāju, ka tur ir kāda draudzība, pazīšanās. Kapēc tieši Jelgava un abas reizes? Kapēc ne Rīgas otrs gals? Kāpēc ne cita pilsēta otru reizi?Rumblerx @ 19.07.2024 19:26Es varbut kaut ko nesaprotu, Bet kàda vajadzība patversmei melot? Un neticèt, ka kaķim ir 7/8 gadi? Kivis izvilka to miljonu zem matrača un sapiķoja patversmei, lai muti tur ciet? Neticu. Tam resnajam bebim drosmes pietrúktu.