yay @ 12.07.2024 17:49
No vienas puses liekās absurdi, bet mēs runājam par kivičiem.
SantaC @ 12.07.2024 17:46Vienvārdsakot, ja mīzalliene līdz svētdienai neparādīs, ka kaķis ir sveiks un vesels es rakstīšu Dzīvnieku Brīvībai un Ulubelei pēc padoma.
Ja kāda zin primātu adresi, lūdzu, uzrakstiet DM.
man arī iedod , kādreiz uzsutisu joku zvanu , kad šie būs piepisušies 🤣Ambulance @ 12.07.2024 17:52
varu iedot abu alkānu tel.numuriņus , papist smadzeni viņiem
SantaC @ 12.07.2024 17:51
Nuuuu, viņiem ir vēsture ar Čipsi. ?
qwe @ 12.07.2024 17:29Oktobrī mauka ar resno mīzelu paņēma kaķi. Šodien kaķa vairs nav. Čipsis ar tik pāris mēnešus pabija pie bomžiem, kad tika izsviests. Bērni, suņi, kaķi, visi bez žēlastības tiek izsviesti kad apnīk. Miu tikai nav kam nosviest un tāpēc maukai visu laiku bēdīgās acis, tāds akmens tomēr kakla jastiepj.
A kur vispār maukas draugs oranžais pazudis? Ar to arī draudzība cauri?
SantaC @ 12.07.2024 17:3713.jūnijā pēdējais saglabātais highlights ar kaķi. Cik sen uzņemts varam tikai minēt.
Highlights nosaukums ir vienkārši "kaķis" nevis kaķa vārds. ?
yay @ 12.07.2024 17:49
No vienas puses liekās absurdi, bet mēs runājam par kivičiem.
EllaNoElles @ 12.07.2024 17:35
Nav jau jāželo, bet attaisnot vardarbību ir tikpat zemu kā kivici.
Nu, ko tā sišana atrisinās. Neko.
Nu, apsitīs, viens par MŪSU NODOKĻU NAUDU SĒDĒS CIETUMĀ, OTRAM PAR MŪSU NODOKĻU NAUDU PIRMĀ PALĪDZĪBA TIKS SNIEGTA. alimentus tāpat turpinās maksāt valsts, tas ir - MĒS.
Vardarbība nav nekāds risinājums un vardarbība nav attaisnojama.
Kamēr to nesapratīsim, tikmēr dauzīs ne tikai tādas Lienes, bet arī mūsu starpā kāda noteikti. Tikai par to skaļi nerunā, jo "tā jau labs cilvēks, tikai, kad iedzer, sāk dusmoties.".
Nežēlo, okey. Nejūti līdzi - labi.
Bet nevajag teikt, ka sitat sitat, būs ahujenna.
Hyrte @ 12.07.2024 19:36
Jā,attiecībā pret viņu esmu par vardarbību,tai kucei,pēc visa izdarītā,tad par mazu pat būtu sods,Ja viņu publiski pakārtu. Nekad nesapratīšu,kā vispār pret viņu var attiecināt kaut ko cilvēcīgu? Pret citiem-Jā,bet ne pret viņu. Manās acīs viņa ir dzeguze,kurai nekas nav svēts,pat uz tēva bērēm neatnāca! Nomirst Ārens-kādu huiņu posto,kaut būtu uz ceļiem jālūdz meitām piedošana. Bet,ak,nevar attaisnot vardarbību,bla,bla. Kā tad! Tādas kuces tāpēc arī dzīvo ar tādu visatļautību,ka vienmēr atradīsies kāds kurš pažēlos.
Minelūše @ 12.07.2024 18:02
Tieši tā. Viņi jau vienreiz ir nodemonstrējuši, ka spēj pamest dzīvnieku. Kāpēc lai nevarētu otrreiz?
Cilveeks @ 12.07.2024 19:57
Es jau nebrīnītos, ka vepris apdzēries to kaķi būtu nositis. Musarā iekšā un konteinerā.
vairākkārtīgi norādījusi, ka intervijas nesniedz, jo par to viņai nemaksā. I&Q- uzdodiet jautājumus par ceļojumiem.LabaDabaDa @ 12.07.2024 20:09Lupatlase ir nopietni uzrakstījusi, ka neko nerādīs, jo viņai par to nemaksās? Viņai taču vispār neviens neko nemaksā. Labākajā gadījumā dabū barterīti kaut kādu viltotu sūdiņu.
Cilveeks @ 12.07.2024 19:57
Es jau nebrīnītos, ka vepris apdzēries to kaķi būtu nositis. Musarā iekšā un konteinerā.
Hubabuba @ 12.07.2024 20:05
Nu jau, nu jau.. drīzāk, ja viņš tiešām vairs nav ar kivjiem, tad vienkārši izlecis/izkritis no balkona un aizmucis.