Adele4 @ 11.07.2024 12:20Tā balinàto zobu atņirgšana toč kā garā vājam. Neviens normāls taču tā, ikdienā runājot,neatņirdz zobus!
Ģertrūde @ 11.07.2024 12:24
Nebūtu nekāds brīnums, ka skaitītu memmei. Tikai interesanti,ko norāda maksājuma uzdevumā pašvaldība, tipa, dzejoļu deklamēšana, tautisko pušķu izgatavošana un pasniegšana??
yay @ 11.07.2024 12:44
bet nu varētu biš pakratīt to pašvaldību. Privātajiem neko neizdarīsi. Bet ja pa valsts līdzekļiem sponsorē tādu resnu smerdeli kā andrītis, nihuyyyaaa!!! Mēs principā, uzturam viņa bērnus, kamēr viņš piebaldziņam pelna. Čista visus par idiotiem uzskata?
LilyLady @ 11.07.2024 11:10Nav šaubu, ka dzērumā Kivis dauza to švabru kā pakulu maisu. Tāds, kas vienreiz pacēlis roku pret sievieti, to darīs atkal un atkal, sevišķi, ja tā sieviete ir no viņa totāli atkarīga lupata un visiem sajūsmā stāsta, kāds dārgums ir viņas vecis.
Lienes man žēl nav. Pieaugusi sieviete, pati izdara savas izvēles. Vajadzēja mukt neatskatoties jau pēc lidojošā krēsla epopejas. Bet par mazo Miu gan ļoti skumji. Nevienam bērnam nebūtu jāpiedzīvo vardarbība ģimenē.
Ģertrūde @ 11.07.2024 12:24
Nebūtu nekāds brīnums, ka skaitītu memmei. Tikai interesanti,ko norāda maksājuma uzdevumā pašvaldība, tipa, dzejoļu deklamēšana, tautisko pušķu izgatavošana un pasniegšana??
susla @ 11.07.2024 12:49
Tieši tā arī ir. Ja ir sitis 1x , tad sit regulāri. Viņš arī neslēpj, ka ir iekaustījis sievietes. Preteklis. Kivič, tu esi preteklis un pretīgākais Latvijas vīrietis. Nē, lupata, jo par vīrieti tevi nevar nosaukt.
Incognito @ 11.07.2024 14:02Ļenka beidz spiest mīnusiņus, tava vepra vardarbība nav attaisnojama. Vienu reizi viņš var neaprēķināt un iesist par stipru… un citreiz pat nevajag stipri, vnk ļoti neveiksmīgi
TeaPot @ 11.07.2024 14:23meitenes, es zinu, ka šī ir kivi tēma, bet paldies, ka dalieties arī ar saviem stāstiem, ļoti skumji to lasīt, bet nejūtos tik ļoti viena, jo arī biju attiecībās ar narcisu, un tas profesionālais gaslightings, manipulācijas un otra padarīšana par varmāku ir tik niansēta, ka man prasīja gandrīz 3 gadus, lai tiktu prom... un ne tuvu neesmu ļenas līmenim, lai bez nekādas pašcieņas turētos pie jebkura veča, kas man pievērš kaut niecīgāko uzmanību. cenšos sevi nevainot par šo vardarbībā pavadīto laiku, jo tikt prom nav tik vienkārši, un jūsu stāsti man liek justies mazāk vienai. paldies, lezbuki ?
LabaDabaDa @ 11.07.2024 14:38Resnais pats tos savus reklāmas video vispār noskatās pirms publicē? Galīgi akls, vai, ja nesaprot, ka izskatās pēc reāla petuha ar savu stulbo cekulu un sešiem lētajiem pagaidu zobiem? Pat pasākuma nosaukumu viņš nevar pareizi izrunāt. Tie ir "Liliju svētki", nevis "Lilllllllliju svētki". Nolasi no lapas, ja nevari atcerēties. Abi ar Lieni tā mīl lielīties, ka ir rīdzinieki, nevis kaut kādi pāķu iebraucēji, bet runā kā divas lauku omes no 19. gadsimta - rīrē un lillllllijas, lai man piedod visas jaukās lauku omes. Nu, kāpēc tādus šļupstošus smirdekļus ir jāaicina uz skaistu, smaržīgu ziedu svētkiem?
Adele4 @ 11.07.2024 15:18Vecumnieku tautasnams vēl reklamē to ībli, kas pie viņiem šļupstēs Liliju svētkos. Tur derētu iekomentēt ko par nodokļu nemaksātāju
Adele4 @ 11.07.2024 15:18Vecumnieku tautasnams vēl reklamē to ībli, kas pie viņiem šļupstēs Liliju svētkos. Tur derētu iekomentēt ko par nodokļu nemaksātāju
lauku bāba @ 11.07.2024 12:39
Moš tās protēzes vnk spiež :D :D