pēc jūsu vārdiem 4gadīgam bērnam ir ok redzēt vecāku kailās ģenitālijas un seksošanu? Nu nav 4 gados bērns tik mazs, lai būtu ok redzēt tēta peniEmilijaArm @ 05.07.2024 14:15
Es atvainojos, bet ar "pliko dingdongu" arī Tu esi uztaisīta. Demonizēt dzimumorgānus ir lieki, tas taisni ari rada bērnos traumu. Mia vēl ir par mazu, lai viņa nedrīkstētu redzēt peni, nepārspīlē
palidze vai padomdeveja, kada tautai starpiba. Bet iesauka padomdeveja gan pielipa Lenkai viesnica.Naomi* @ 05.07.2024 14:29
Kādi visi smējās, par ko? Viņa palīdze bija, nevis padomdevēja, ja izdomā tenkas, tad vismaz faktus pirms tam noskaidro.
EmilijaArm @ 05.07.2024 14:15
Es atvainojos, bet ar "pliko dingdongu" arī Tu esi uztaisīta. Demonizēt dzimumorgānus ir lieki, tas taisni ari rada bērnos traumu. Mia vēl ir par mazu, lai viņa nedrīkstētu redzēt peni, nepārspīlē
Pilgrim @ 05.07.2024 14:39Aha, tagad sekla...bet kādus 2-3 gadus bija kopā, vilka Lieni uz visiem aktieru tusiņiem un draugu ballītēm, tad nemaz nebija sekla
Jap, precīzi, un labākais nākotnes uzvedības prognozētājs ir uzvedība līdzīgā situācijā pagātnē.Minelūše @ 05.07.2024 11:23
Nu kura pirksta vispār ir izzīsts, ka šajā sakarā runa ir par citu sievieti? Varbūt iemesls ir pavisam kas cits. Neviens neko nezina, tikai fantazē, vadoties no pagātnes.
Bērnam gandrīz 5 gadi,pie tam meitene! Un viņai jāredz tēva pimpis? Varbūt vēl lai pačamda? Un taisa bērnus ar pieaugušu cilvēku,un bērnam tēva dindālis nav jāredz.EmilijaArm @ 05.07.2024 14:15
EsPati @ 05.07.2024 15:24Keituškai vakar dzimšanas diena bija. Nez gada tēvs savu meitu apsveica?Dīvaini, ka lieņuška neapsveica savu draudzeni Keitušku publiski. Tad jau tomēr abi pamatīgā kodienā aizgājuši. ?
Minelūše @ 05.07.2024 15:41Šķiet, ka Keitijas dzimšanas diena pagājusi jautri. Kima māsai kūku cepusi. Klau, Pļenka, varbūt tu arī varētu pacelt pakaļu un Miai uz dzimšanas dienu izcept kūku? Citādi interesanti iznāk - maza meitene prot gatavot ēst, bet 3 bērnu māte 5. gadu desmitā ne sūda.
EsPati @ 05.07.2024 15:24Keituškai vakar dzimšanas diena bija. Nez gada tēvs savu meitu apsveica?Dīvaini, ka lieņuška neapsveica savu draudzeni Keitušku publiski. Tad jau tomēr abi pamatīgā kodienā aizgājuši. ?
LabaDabaDa @ 05.07.2024 16:29
Toties Leņuška neaizmirsa palielīties, ka Keitija ar tēti viņai grāmatu uzdāvinājuši. Interesanti, kādā sakarā?
Naomi* @ 05.07.2024 14:29
Kādi visi smējās, par ko? Viņa palīdze bija, nevis padomdevēja, ja izdomā tenkas, tad vismaz faktus pirms tam noskaidro.