Tuana @ 02.07.2024 13:31Tak uzrakstiet viņai kaut ko beidzot. Pie kājas, ka nobloķēs, vismaz darīt zināmu attieksmi.
sandrute @ 02.07.2024 13:35Kā to saprast no Lienes storijā - rakstiet mammai, kas pazaudējusi 2 dēlus 2 dienās. Kas tie par dēliem un kurai mammai?
NIKOLAA @ 02.07.2024 13:41ģimenē dubulta nelaime, tāpēc lūdzu te neapspriest, jo bija cilvēki tam jāsagatavo, lai var paziņot, daža laba gan te paņirdza, ko tur sagatavot un ko es te iedomājos...
Jekaterinas dzērāju murgi, to mums nesaprast 🤣sandrute @ 02.07.2024 13:35Kā to saprast no Lienes storijā - rakstiet mammai, kas pazaudējusi 2 dēlus 2 dienās. Kas tie par dēliem un kurai mammai?
lūgums to sīkāk neiztirzāt, pie tam info nav gluži precīzaTusnelda @ 02.07.2024 13:44
Vispirms nomira Ā. pusbrālis, un pēc 2 dienām arī Ā.
nav murgi, diemžēlqwe @ 02.07.2024 13:45Jekaterinas dzērāju murgi, to mums nesaprast ?
sandrute @ 02.07.2024 13:35Kā to saprast no Lienes storijā - rakstiet mammai, kas pazaudējusi 2 dēlus 2 dienās. Kas tie par dēliem un kurai mammai?
NIKOLAA @ 02.07.2024 13:46lūgums to sīkāk neiztirzāt, pie tam info nav gluži precīza
šī info jau te bija pausta iepriekš, ne jau es to te uzrakstīju, šī ir kiviču tēma un nav ko jaukt te citus iekšā...huitzitzilin @ 02.07.2024 13:51
Nikola, es saprotu Tavu domu gājienu, ka nevēlies, lai viss tiktu tālāk apspriests, bet tajā pašā laikā, Tu pati sniedz šo info un cilvēki turpina to ķidāt. Būtu mēs turpinājušas izprast Lienes story un gan jau uzskatītu par dzērājas murgiem, bet tad atnāc Tu un šeit uzraksti, ka ir bijusi dubultnelaime. Pēc rakstītā pieņemu, ka esi ģimenei tuva persona, bet kāpēc Tu iznieko laiku lasīdama šo forumu? Cilvēki turpinās rakstīt šā vai tā. Vienkārši ignorē visu rakstīto, bet, ja Tu pati turpini komentēt, tad tas tikai "uzkurina" citas meitenes..Man mamma vienmēr mācīja: gudrākais piekāpjas.
Kā arī tādā sēru brīdī, lasīt forumus vai sēdēt dzelteno lapu portālos, ir mazākais kas būtu padomā.
ja nemaldos, tas bija tavs komentārs, ko tur īpaši sagatavot piederīgos, tā ka nemet kažoku uz otru pusihuitzitzilin @ 02.07.2024 13:51
Nikola, es saprotu Tavu domu gājienu, ka nevēlies, lai viss tiktu tālāk apspriests, bet tajā pašā laikā, Tu pati sniedz šo info un cilvēki turpina to ķidāt. Būtu mēs turpinājušas izprast Lienes story un gan jau uzskatītu par dzērājas murgiem, bet tad atnāc Tu un šeit uzraksti, ka ir bijusi dubultnelaime. Pēc rakstītā pieņemu, ka esi ģimenei tuva persona, bet kāpēc Tu iznieko laiku lasīdama šo forumu? Cilvēki turpinās rakstīt šā vai tā. Vienkārši ignorē visu rakstīto, bet, ja Tu pati turpini komentēt, tad tas tikai "uzkurina" citas meitenes..Man mamma vienmēr mācīja: gudrākais piekāpjas.
Kā arī tādā sēru brīdī, lasīt forumus vai sēdēt dzelteno lapu portālos, ir mazākais kas būtu padomā.
zeme atveries un ierauj Lieni! Slima. Te Dāma rakstīja par iespèjamo karmas gadu. Kāda cilvēka nāve nav karma, tas ir liktenis. Karma ir neizmērojams stulbums, dzīvot ar to un pašam to nesaprast!LilyLady @ 02.07.2024 13:49
Skulmju ģimenei sēras, bet plancka pieņem līdzjūtības..?
Iebāzt šai sakarā storiju ar savu vepri un Keitiju..augstākā mēra preteklība..???