Es atvainojos, bet uzsprāgu. Kā nav kauna tai sapuvušajai vagīnai. Keitijai ir mamma un viņai nav vajadzīga kaut kāda leņķiene kam savi bērni ir nulle.Ariete @ 02.07.2024 00:19Tik fake!!!!! Tu, vecā kuņa, aizej paglezno ar savām meitām.
yay @ 01.07.2024 12:14
Nuu vismaz viena (es) ir tik stulba, lai iedomātos, ka tas ir iespējams. Man nav informācijas, ir vai nav atņemtas mātes tiesības utt.
susla @ 01.07.2024 23:47
Pieļauju, ka sāka nedaudz aizdomāties, kas ar viņu notiktu un, kur būtu, ja kivis aizietu. Paliktu tak viena pati. Bez atbalsta utt.
Varbūt arī atvainojās Madarai beidzot, mēģinās kaut ko labot. Jo no Skulmju dzimtas ir pilnīgs aukstums un sveša. Pēdējais laiks arī būtu atvainoties visiem.
Aizkraukles Pārdevēja @ 01.07.2024 14:59Protams,ka nav. Tie pretekļi lēja tādas samazgas par Madaras slimību ?
sidzha @ 02.07.2024 00:25Ceru, ka Kima šo sūdu neredz, jo mērķis ir viņa. Redzi kā mēs ar Keitušu atpūšamies? Dāvanas, glaimi, kopdarbi top ? Lienei liekas, ka ar to pietiktu Kimu iekārdināt. ?
susla @ 01.07.2024 23:47
Pieļauju, ka sāka nedaudz aizdomāties, kas ar viņu notiktu un, kur būtu, ja kivis aizietu. Paliktu tak viena pati. Bez atbalsta utt.
Varbūt arī atvainojās Madarai beidzot, mēģinās kaut ko labot. Jo no Skulmju dzimtas ir pilnīgs aukstums un sveša. Pēdējais laiks arī būtu atvainoties visiem.
vēl vecāku bildi nevarēja uz vāka uzlikt? Kāpēc nav vecās maukas patiesā nodzertā seja uz vāka kāda ir šobrīd? No kura gada tā bilde ir?Klinģerīšu vīns @ 02.07.2024 06:30https://www.zurnali.lv/kas-jauns-8 šeit jaunākā Kas Jauns vāks.
varbūt jo vecā mauka pati to izbazūnejusi un rakstu pasūtījusi dzeltenajiem ?sidzha @ 02.07.2024 07:06vēl vecāku bildi nevarēja uz vāka uzlikt? Kāpēc nav vecās maukas patiesā nodzertā seja uz vāka kāda ir šobrīd? No kura gada tā bilde ir?
Ta nu viņiem abiem vajadzētu uz turieni. Vienai minhauzenu nodaļā, otram pie alkašiem.Ariete @ 02.07.2024 00:26Kivič, spundē ātrāk psihenē to veco žaunu, kamēr viņa tevi pavisam nenogremdēja!!!!!