Mashka Kakashka @ 28.06.2024 23:15
Skaidrā esot viņai arī diez ko labi nesanāk. ? Kas viņai ar to grāmatu? Solīja tak, ka kaut kādā rudenī, pirms cik tur gadiem, būšot publicēta.
SantaC @ 29.06.2024 01:44Blozgai pēdējais laiks iet meklēt darbu un sākt rūpēties par saviem bērniem!
Gan jau pirmdien atkal pie jūras zvilnēs.
Rietumusawle @ 29.06.2024 06:20
Nu vinas meitām nevajag Lieni, nekas labs no vinas nav un meitas kā saprotu audzina kā savas Arena sieva. Nevienam nenovēlu tādu māti kā Lieni. Ja taisnība par Arenu, tad ceru, ka Liene liks meitas miera un nemēģinās ievilkt savā midzeni un emocionāli nemocīs ar saviem postiem un storijiem. Viņa ir tāda čūska!
Nu ja mātes tiesības nav atņemtas,īsti neko sakārtot nevar! Arī vecāka meite nevar tā vnk paņemt bērnus pie sevis,ja māte neļaus-tad būs nepieciešama tiesa,lai noskaidrotu ,kur bērni grib dzīvot utt ! Bet es ceru Lienei pietiks prata atstāt meitas tur,kur viņas ir un pretendēt tikai uz tikšanos un neko vairāklindyyte @ 28.06.2024 23:45Es tiešām ceru ka tā nav taisnība par Ārenu. Ja tā tiešām ir, cerams ka Ārens būdams jurists ir sakārtojis visu tā lai šmarai nav nekādu tiesību uz bērniem. Cerams ka tā muļķe nedomās vēl uz bērēm aizvilkties ar savu tefteli.
SantaC @ 29.06.2024 10:04
Ne jau viņu pritonā dzīvot. Tas bija domāts, ka viņai pēdējais laiks meklēt darbu un slēgt vienošanos ar attiecīgajām instancēm par uzturlīdzekļu parāda atmaksas kārtību.
Uzturlīdzekļi tiek izmaksāti arī pilngadību sasniegušam bērnam līdz 21 gada vecumam, ja turpina izglītību Latvijā un negūst ienākumus vismaz minimālās algas apmērā.
Bet nu tā amēba jau neies strādāt.
Liizha1 @ 29.06.2024 10:13
Līdz 24 gadiem, ja turpina mācīties.
SantaC @ 29.06.2024 10:15
Oo, ja? Blozgai tiešām sēras.
Incognito @ 29.06.2024 10:13Līdzjūtība nabaga meitenēm… pilnīgi sirds smeldz. Tā jau māte viņām “mirusi”, tagad vēl mīļais tētis… par bārenītēm palikušas. Vienas šausmas
Es domāju, ka šajā nelaimē, mūsu čūska vēl parādīs savu patieso seju. Varēsim novērot, ka ne viņa dosies meitas atbalstīt, samīļot un būt līdzās, ne piedāvās pie sevis nākt, ne materiāli palīdzēs. Es gan ceru, ka viņa vēl nav končenā zaraza, ka sāks meitenes tagad vazāt pa internetu un kaut ko pļūtīt, zinot, ka no Ārena vairs neatrausies. Bet Kivim gan tagad bikses pilnas, kas nu būs
Liizha1 @ 29.06.2024 10:18
Skatos, ka tev taisnība. Vismaz 2024. Gada noteiktajos figurē 21. Tad tas ir kaut kad nesen samainīts, jo pirms tam bija 24 gadi
susla @ 29.06.2024 10:19
Tas biedē šobrīd, ka šie abi varētu sākt pļūtīt tajā virzienā, jo nav vairs neviena, no kā raustās. Cerams tur ģimene ir vienota un neļaus darīt pāri meitenēm. Labā ziņa ir tā, ka Liene savu publisko paziņojumu par sērām izņēma tikpat ātri, cik ielika. Tad jau tur ir viņai pateikts.
meitenēm Lienes finansiālo palīdzību nevajag viņas ir nodrošinātas un morālais atbalsts ir ģimenē.Incognito @ 29.06.2024 10:13Līdzjūtība nabaga meitenēm… pilnīgi sirds smeldz. Tā jau māte viņām “mirusi”, tagad vēl mīļais tētis… par bārenītēm palikušas. Vienas šausmas
Es domāju, ka šajā nelaimē, mūsu čūska vēl parādīs savu patieso seju. Varēsim novērot, ka ne viņa dosies meitas atbalstīt, samīļot un būt līdzās, ne piedāvās pie sevis nākt, ne materiāli palīdzēs. Es gan ceru, ka viņa vēl nav končenā zaraza, ka sāks meitenes tagad vazāt pa internetu un kaut ko pļūtīt, zinot, ka no Ārena vairs neatrausies. Bet Kivim gan tagad bikses pilnas, kas nu būs
Liene nemaz nevar tādu sniegt. Liene ir plika kā baznīcas žurka, nav ienākumu. Ja būtu, maksātu alimentus.NIKOLAA @ 29.06.2024 10:31meitenēm Lienes finansiālo palīdzību nevajag viņas ir nodrošinātas un morālais atbalsts ir ģimenē.