mokabezpiena @ 27.05.2024 18:03Njā. Kivis tik runā par to, ka it kā Madara sabotažē attiecības ar bērniem, bet tikmēr pats publiski apdirš bērnu māti un patēvu, vēl dziļāk rokot to grāvi starp sevi un meitām. Nulle paškritikas. Ja paskatītos uz savām izdarībām no malas, tad varbūt saprastu…
Rozāforums @ 27.05.2024 18:15
da ne sūda viņš nesapratīs, to pat Džilis tajā pēdējā (kazino) raidījumā teica- ja tu šitā dirs uz bijušās sievas un meitām un vēl ceri,ka viņas ar tevi gribēs tikties ,sarunāties...
klimpa vienkārši- ir totālākais narciss ar mazvērtības kompleksiem + pārmērīgā alkohola lietošana to tikai pastiprina... te vienīgi (varbūt) palīdzētu,vismaz uz 1gadu bez alko,aizbraukt pastrādāt fizisku darbu, bez soc tīkliem uttt... tad varbūt apskaidrotos viņam smadzene (ja tāda ir)
yay @ 27.05.2024 16:46
oo, nē. Es domāju, ka ļenka uzdod anonīmi vai no kreisā profila un "paskaties zaķīt, es taču teicu, redzi citi arī to pamana" nu jeijbogu es nekādas kedas neievēroju.
Vispār viņam meita nr.2 neeksistēja, visu laiku bija tikai viena meita. Tagad meita ko sasniegusi, tā uzreiz "tas no manis iedzimts". Tu a%{^|*~jel RESNAIS SŪDUBOB!!!!
susla @ 27.05.2024 16:30
Lūgums tām, kurām ir saglabājies skrīns par tiem zobiem, ieliekat. Jo resnais apgalvo, ka neko nav teicis, ka tas viss esot meli utt.
LilyLady @ 27.05.2024 18:54
Man ir. Bet tiešām nesaprotu, kā te pievienot bildi.?♀️
es ierakstīju Googlē postimages.org, atvērās lodziņš, kur iepostoju bildi, tad tur būs kaudze ar linkiem - nokopē direct link vai tiešā saite, ej uz forumu, komentāra lodziņā uzspied uz bildītes ikonas, iekopē linku un done!LilyLady @ 27.05.2024 18:54
LilyLady @ 27.05.2024 18:54
Naomi* @ 27.05.2024 20:23Andrim gadījumā pašam nav šizofrēnija, gluži kā Lienei? Vins stāsta, ko Madara ir teikusi Bāriņtiesai, it kā Madara melotu meitām, bet mēs visi atceramies, ka tas viss tiešām notika- gan par to “viena šāviena attālumā”, gan par ņirgāšanos internātā, gan meitas zobiem- tas viss reāli notika, nevis Madara to izdomāja!!!
Mercury6 @ 27.05.2024 21:07Cik Miai gadu? Gadījumā vasarā nepaliks jau pieci? Ap šo vecumu jau noteikti prot runāt un iet uz poda, vismaz tā tam jau sen bija jābūt. Vai tik pagājušo vasar vēl ar pamperu netusēja vasaras karstumā?