Pikachio @ 27.05.2024 13:17Tā kā ,Kivīt, ir vairāk kā skaidrs, ka te lasi ,jo šitā esi sacepies. Tad zini, ka Liepājā tavā sēkšanas priekšnesumā, būs sievietes ,kas tur būs aizgājušas, lai vienkārši pasmietos par tavu resno,svīstošo rumpi. Un nevis, lai tevī klausītos, bet lai pasmietos. Un,kad sēdēsi tur stūrītī, tad paturi to prātā.
Kā arī, kad bildīti ar kādu taisīsi, tad nezināsi vai tā tava fanīte, vai kāda no foruma čūskām?
Lai tev izdevies koncerts?
Tu vèl aizmirsi otra vecàka - Lienes visus talantus, kas iedzimuši 😁 Kivim slapjàs apenès starp alus bundžàm un blondajai, matus virpinot, atliek vien dīvànà sèdèt un noraudzīties, kà brīnumbèrns aug un medaļas màjàs plauktiņà kràj 😁Amarille @ 27.05.2024 12:59Nu resnā cūka kārtējo reizi savā vājprātā iet tālāk un tālāk.
Nevaru iedomāties cik valodās runās Mia, cik instrumentus mācēs spēlēt, dziedās gan jau ka operā.
Sapratāt mīļās lezbas, ar bērnu nekas nav jādara, vajag tikai pašam mācēt to ko gribi lai māk Tavs bērns - magic.
VivaD @ 27.05.2024 13:08Kas tur storijos tagad notiek, kādēļ Kivičs saka, ka Madarai ir šizofrēnijas un depresijas kokteilis? Nav tā kā pārāk skaļš apgalvojums, kuram var atrast pantu?
Es pieņemu, ka sevi cienoši cilvēki negrib sevi saistīt ar šiem 2 personāžiem. Kā saka…ja sūdu sāk bakstīt, tas sāk smirdēt vairāk. Salceviča negrib izsaukt uz sevi sūdu vētru.Knabsab @ 27.05.2024 13:19Diemžēl apbsolutais vairums sabiedrībā zināmi cilvēku ir izvēlējušies klusēt par Mīziķa un Plukatas izdarībām. Tāpēc ar savu kampaņu var iet ieskrieties, jo acīmredzot tomēr to pārīti uztver par gana svarīgiem, ka tie drīkst. Tikai parastie mirstīgie nedrīkst rakstīt sliktus komentàrus???
Man Salceviča kādreiz ļoti simpatizēja, pat esmu bijusi ar viņu kopā shoppingā jaunai kapsulas garderobei. Atstāja super labu iespaidu. Bet attiecībā uz Kivičiem redzama konkrēta divkosība.
Minelūše @ 27.05.2024 13:27Vispār kāda sūdumuša Kivim šodien iekodusi? Nav delīrijs sācies? Viņš sen nav tā ārdījies Q&A, parasti plekste ir tā, kura to dara. Nezināju, ka mentālās kaites ir lipīgas.
kichinja @ 27.05.2024 12:38Paldies par screenu! :)
Un paldies Andri par tikko ielikto storiju ''Degt elles liesmās Madarai par to" Arī šis nonāks pie influenceriem ar jautājumu vai šis nav vērsts mobings pret pašu bērnu, kas to varētu izlasīt par viņas mammu??? Tas ir pizģets, ko viņš pašlaik atļaujas, mans mērs i pills tāpat kā Kivis tagad. Iedzer vēl vai iepūt vēlvienu līniju Kivi un gaidi. :)
Nu tad baigà divkose tà Salcèviča. Nepazĩstamus komentètàjus var izvazàt pa visiem profiliem publiski, bet te, kur pats influenceris plosàs, komentè un mobingo, to neaiztiekam. Tad nevajadzèja vispàr to tèmu par mobingu komentàros pacelt. Un redziet, te raganu kambarī apsaukàjas. Apsaukàjas, jà. Tàpat kà influneceris savu 17tk sekotàju priekšà. Ako nedrīkst? 😁Laime ir BŪT @ 27.05.2024 13:41Es pieņemu, ka sevi cienoši cilvēki negrib sevi saistīt ar šiem 2 personāžiem. Kā saka…ja sūdu sāk bakstīt, tas sāk smirdēt vairāk. Salceviča negrib izsaukt uz sevi sūdu vētru.
Tādi viņi visi ir, pēc sava izdevīguma. Pret viltotu profilu vai vienkārši svešinieku ir vienkārši, bet tādu kā Kivis, kas smird arī tad, ja nekustina…un nedod Dievs, ja pakustina, nu viņai to nevajag, diemžēl. Žēl, es gribētu, lai soc tīklos izvēršas pamatīga vētra un visās platformās-ig, fb, x viņus abus noliek pie vietas…bet tas paraus līdzi meiteņu ikdienu/dzīves.Rumblerx @ 27.05.2024 13:56Nu tad baigà divkose tà Salcèviča. Nepazĩstamus komentètàjus var izvazàt pa visiem profiliem publiski, bet te, kur pats influenceris plosàs, komentè un mobingo, to neaiztiekam. Tad nevajadzèja vispàr to tèmu par mobingu komentàros pacelt. Un redziet, te raganu kambarī apsaukàjas. Apsaukàjas, jà. Tàpat kà influneceris savu 17tk sekotàju priekšà. Ako nedrīkst? ?
Creta @ 27.05.2024 13:42
Es pamanīju, ka tas notiek tad, kad Ļenkai ir savas ārpus pagulēt uz dīvāna darīšanas, un resnais bebis paliek viens bez viņas "uzmanības". Dusmas uz situāciju nav jau citur kur izgāzt, kā uz savu ex.
Šitās atbildes vajag aizsūtīt Madarai,jo šeit ir pavisam traki.susla @ 27.05.2024 13:51
Jā, šis beidzot jāceļ gaisā pa nopietno. Šis IR pastarpināts mobings pret saviem bērniem, jo iet publiski ar naida kurināšanu pret bērnu mammu. Mammu, kura audzina, izglīto, finansiāli nodrošina meitenes. Un tēvs, kurš uzskata, ka ir pelnījis meitu mīlestību, tin pagātnes lentu uz visām pusēm, nesaprotot, ka meitas jau ir krietni izaugušas un spēj visu izlasīt un redz, ko tēvs ar pamāti publiski raksta, iepinot meietenes, lai skolā viņas apceltu un darītu pāri morāli.
Innim @ 27.05.2024 14:18
Piektdien Kivis viens pats pa Jūrmalu vakarā minās ar velo, nobrīnijos, ka atstāts viens.
piedošanu, man laikam pielipusi Kivja resno pirksteļu kaite, uzspiedu mīnusiņu plusa vietā 😭😭 lezbaina atvainošanās no manisInnim @ 27.05.2024 14:18
Piektdien Kivis viens pats pa Jūrmalu vakarā minās ar velo, nobrīnijos, ka atstāts viens.
qwe @ 27.05.2024 13:25tas jau sen zināms, ka abi bomži savus trukumus un diagnozes mēdz piemērot citiem ...
Un šoreiz resnā cūka ekselenti parādīja, ka stalko madaru katru mīļu brīdi, ja jau tik ātri uzzināja par Kimas sasniegumiem
Biezlape @ 27.05.2024 14:30Vai tiešām UK latviešiem šo pabiru vajag aicināt? Pieteikumā rakstīts Z-skars, bet realitātē kuilis ar ģitāru.