starp citu, kad resnais smirdēja, ka viss meitenēm no viņa, man arī galvā ieskanējās, jurop iz mai hoe🤣kichinja @ 27.05.2024 07:34
JŪROP IZ MĀ FAMILĪ ???
viņš laikam domā, ka ja tēvs ir ķurgs, tad bērni arī būs tik pat labi ķirurgi.. 😁kichinja @ 27.05.2024 07:11
Ieraugot to jautājumu un izlasot pirmo teikumu, naivi cerēju, ka arī viss teksts sastāvēs par Kimu. Bet jau otrajā teikumā Kivis visus laurus plūc sev, trešajā un ceturtajā teikumā paspējis nodirst visu to ģimeni.
Kas ir, VISLABĀKAIS tēti? Par savu meitu nevari uzrakstīt vairāk par diviem vārdiem??? “Es lepojos” a zini par ko es lepojos Kivi? Lēnām bet tomēr karma dodas uz Tavu pusi, resni. Tad paskatīsimies uz +200kg smago tēviņu, kuram apenes dirsā pazudušas jau pāris gadus. Nožēlojams lohs Tu esi, lai neteiktu vairāk!??
Un ja jau Kimai angļu valoda no Tevis, Keitijai klavierspēle, Kristoferam narkotisko vielu lietošana iedzimta no Tevis??? Un kas Miai būs no Tevis???
Viņš jau gandrīz takā Rusiņš vajā to Madaru. Trūkst vārdu.MeltedCheese @ 27.05.2024 07:35Un tad šitādu pidarasu aicina uzstāties, kurš gadiem gāna savu bērnu māti. Pftu... ?
Ariete @ 27.05.2024 08:16Viņš jau gandrīz takā Rusiņš vajā to Madaru. Trūkst vārdu.
Jukuukukuu @ 27.05.2024 08:29Kad un kur tas resnais priduraks uzstāsies Liepājā? Mēs ar draudzenēm braucam atpūsties uz Liepāju nākošajā weekendā, es domāju es varētu viņas pierunāt iet paņirgt par to tauku blāķi. Tiešām, iefilmēsim resno, iefilmēsim ļenkas kraupaino degunu tuvplānā. Es galīgi neesmu kautrīgs cilvēks, es varu arī droši pieeiet iefilmēt tuvplānā ? Ja viņai nav kauna tā darīt, kāpēc lai man tāds būtu. Te jau viena secināja, ka mēs resnās lezbes neesam ne ar ko labākas par kiviem. Gaidiet reportāžu! Un dāmas, kas no foruma, ja redzat kādu, kas ļenku filmē tuvplānā, come say hi!
Jukuukukuu @ 27.05.2024 08:29Kad un kur tas resnais priduraks uzstāsies Liepājā? Mēs ar draudzenēm braucam atpūsties uz Liepāju nākošajā weekendā, es domāju es varētu viņas pierunāt iet paņirgt par to tauku blāķi. Tiešām, iefilmēsim resno, iefilmēsim ļenkas kraupaino degunu tuvplānā. Es galīgi neesmu kautrīgs cilvēks, es varu arī droši pieeiet iefilmēt tuvplānā ? Ja viņai nav kauna tā darīt, kāpēc lai man tāds būtu. Te jau viena secināja, ka mēs resnās lezbes neesam ne ar ko labākas par kiviem. Gaidiet reportāžu! Un dāmas, kas no foruma, ja redzat kādu, kas ļenku filmē tuvplānā, come say hi!
EsPati @ 27.05.2024 08:50Nē, smirdîgais lops, meitenēm intelekts iedzimis un ir gēnos no mammas!No mammas Tu pridurak!
Resnā pienesums šim visam ir nulle, tieši necik. Un paldies Dievam, ka meitenēm nav viņa gēni..Tā vietā, lai uzrakstītu lielu paldies Madarai par ieguldīto darbu tajā, lai Kima tik tālu tiktu, viņš vnk uzraksta maximālu pretīgus vārdus un iedirš, ka Kimai bezmazvai pirmā vieta, jo anglene iedzimusi no smirdīgā tēta ??? Un tad viņš brīnās, kāpēc meitas negrib ar viņu tikties. Madara bļin noskaņojot viņas pret tēti ? Nē taukainaias - Tavas meitas māk jau lasīt un izlasot šitos pretīgos postus, ko raksti par Madaru, neviens normāls bērns ar tādu tēvaini neko kopīgu negribētu, pat ne uzvārdu vairs grib tavu, smerdeli!