VivaD @ 19.05.2024 11:43
Again, ja ņem vērā ārkārtīgi mazo nostrādāto stundu skaitu pa visu gadu, nu nevarat jūs to likt vienā katlā ar darbiem, kam ir 20 dienu atvaļinājums gadā, un saukt lieveņus par ubagu darbu. Kā tas var būt ubagu darbs, ja ir TĀDA stundas likme? Es saprotu, ka jums daļu izdevumus nosedz vīri ar 3k+ algu, un pašas ko iemetat ikdienas tēriņiem, bet tur reāli cilvēks viens pats bišķiņ pastrādā vasarā un var atļauties ko vairāk par dzīvokli ar malkas apkuri un dušu virtuvē visu cauru gadu.
Ja viņš vasaras mēnešos nopelna to, ko es un ļooti daudzi visa gada laikā, un 9 mēnešus viņš var atpūsties, loģiski, ka vidējo LV iedzīvotāju var trigerot, ja viņš tiek saukts par bomzi.
LV ir daudz mazturīgas ,REĀLI mazturigas ģimenes kas dzīvo koka būcenī ar sauso ārā wc dzīvo ,un ēd pašvaldības paciņas trūkumcietēju .Citi dzīvo uz ielas bez interneta un telefona !susla @ 19.05.2024 12:51
Viņiem tak lielu daļu uzsauc, to, ko parāda. Pat Grieķijas kūrorts bija sadarbība.
Dzīvo viņi kā mazturīga ģimene. Kur tad viņi brauc, ko dara ikdienā, ko atļaujas, ko citi nevarētu? Ja viss būtu spoži, tad Liene nestaigātu ar vieniem un tiem pašiem apaviem gan ziemā -25 grādos, gan pavasarī un vasarā trīs gadus, un vienās lupatās arī.
Viņi imitē, ka nav alkoholiķi, ka dzīvo normālu dzīvi. Instagramā to ļoti viegli izdarīt.
neviens nesāka ka spoži, bet ok ! Turklāt pirkt bieži jaunas lupatas un domāt tikai par šmotkām sen nav trendā!susla @ 19.05.2024 12:51
Viņiem tak lielu daļu uzsauc, to, ko parāda. Pat Grieķijas kūrorts bija sadarbība.
Dzīvo viņi kā mazturīga ģimene. Kur tad viņi brauc, ko dara ikdienā, ko atļaujas, ko citi nevarētu? Ja viss būtu spoži, tad Liene nestaigātu ar vieniem un tiem pašiem apaviem gan ziemā -25 grādos, gan pavasarī un vasarā trīs gadus, un vienās lupatās arī.
Viņi imitē, ka nav alkoholiķi, ka dzīvo normālu dzīvi. Instagramā to ļoti viegli izdarīt.
PELNOT 2 TK??? NEKO nepērc ,nepīpē,dzīvnieku nav! Tu wc papīra vietā to naudu izmanto ?VivaD @ 19.05.2024 11:56
Es arī nevaru atļauties tādu kvalitatīvu pārtiku kā gribētos un iepērkos Sinsajā 70% atlaižu laikā vai andelē. Bet man nav 9 vai cik tur brīvu mēnešu gadā.
Likums1 @ 19.05.2024 13:47PELNOT 2 TK??? NEKO nepērc ,nepīpē,dzīvnieku nav! Tu wc papīra vietā to naudu izmanto ?
Likums1 @ 19.05.2024 13:47PELNOT 2 TK??? NEKO nepērc ,nepīpē,dzīvnieku nav! Tu wc papīra vietā to naudu izmanto ?
VivaD @ 19.05.2024 15:30
Es neko par 2k neteicu. Mazliet kļūdījos par vidējo algu, jo domāju, ka tā joprojām ir 1,5k nevis jau 1,6k. Tātad man sanāk vairs pavisam nedaudz tik virs vidējās.
Esmu pieradusi pēc visiem tēriņiem atlikt uzkrājumā 500-800 mēnesī, kā jau pa lielam jebkurš kaut ko atliek, jo man neceļas roka mēneša algu tērēt līdz pēdējam centam. Pat ja arī izdomātu tērēt, diezin vai Kiviča dzīvokļa īri varētu pavilkt, jo tur ir kādi 600 par īri vien?
Es piesējos par to, cik it kā bomzisks darbs ir Kivja lieveņi un neviens viņu neaicinot un neko nemaksot, lai gan izskatās, ka viņam patiesībā dažos mēnešos ienāk vairāk naudas nekā citam vidējam cilvēkam, kas dzīvo viens pats un strādā visu gadu. Tas arī viss.
Rozāforums @ 19.05.2024 18:30
atkal voldemorta deguns :D
un kāpuri uz acīm🤣 bet bijusi tak tikko uz sejas procedūru, sūdīga procedūra laikam🤣Pinko @ 19.05.2024 18:36
Es arī skatos un brīnos-kā var sev šitā tad pus degunu nofiltrēt,tad bez ausīm pēkšņi palikt?♀️ galvenais laikam,ka pakulas glamurnajas un zobi vietā?
Cerams, ka šità pelnot un atpūšoties, arī pietiekami pensijai uzkrāj sev un savai bezdarbniecei. Kad asinspiediens neļaus vairs kviekt pa šosejas malàm 😄VivaD @ 19.05.2024 11:43
Again, ja ņem vērā ārkārtīgi mazo nostrādāto stundu skaitu pa visu gadu, nu nevarat jūs to likt vienā katlā ar darbiem, kam ir 20 dienu atvaļinājums gadā, un saukt lieveņus par ubagu darbu. Kā tas var būt ubagu darbs, ja ir TĀDA stundas likme? Es saprotu, ka jums daļu izdevumus nosedz vīri ar 3k+ algu, un pašas ko iemetat ikdienas tēriņiem, bet tur reāli cilvēks viens pats bišķiņ pastrādā vasarā un var atļauties ko vairāk par dzīvokli ar malkas apkuri un dušu virtuvē visu cauru gadu.
Ja viņš vasaras mēnešos nopelna to, ko es un ļooti daudzi visa gada laikā, un 9 mēnešus viņš var atpūsties, loģiski, ka vidējo LV iedzīvotāju var trigerot, ja viņš tiek saukts par bomzi.
O brīnums, ka krekls vajadzīgajā izmērā atradies. Tomēr kāzas. 🤠Helga Andersson @ 19.05.2024 20:49Kaut kādi Islandes latvieši uzaicinājuši vepri ķērkt kāzās (FB posts). Nu bože, es saprotu, nedzīvo LV, bet ne jau zem akmeņa dzīvo ???? nez, cik traukus ar paiku resnis pielika uz mājām ?