VivaD @ 18.05.2024 14:03
Es kaut ko nesaprotu... Es kā biroja žurka pelnu dažus simtus virs oficālā valsts vidējā, bet es nu nepavisam nevarētu ar to algu atļauties dzīvot jaunā projekta dzīvoklī kā Kivičš + 100% apgādāt 2 cilvēkus + kaķis + auto + alko + narkotikas. Man nav auto, nav dzīvieku un bērnu, dzīvoju hruščovkā, un alko un cigaretēs man aiziet teju 0 gadā. Un esmu nostrādājusies. Par kādām milzu finansiālām grūtībām un bomzismu jūs tur runājat, ja cilvēks var to visu, strādājot varbūt 10x mazāk nekā vidusmēra biroja darbinieks?
Tad jau man vispār jāiet kārties, ja pelnot virs valsts vidējā es nevaru atļauties tādu dzīvokli kā ''bomzis'' Kivičs ?
Marfa @ 18.05.2024 15:48gan jau vel autortiesibas
Rozāforums @ 18.05.2024 15:51runājot par tām viņu finansēm- viņi nemaksā alimentus, lieveņu naudu saņem ķepā, alko +pelmenim jaunām drēbēm nauda vienmēr atradīsies, normāli ēd tikai tad,ja kāds uzaicina utt
+ viņi jau nav vienīgi tādi Lv, man arī ir paziņas kuri liekas neko nedara,laiž muļki, bet alko,izklaidēm utt nauda atrodas vienmēr
Neiil @ 18.05.2024 15:03man izskatās, vai abiem ir filtri uz sejas Lienes gaumē??
LabaDabaDa @ 18.05.2024 16:34
Fetmens ir teicis, ka viņam esot iekrājumi no biezākiem gadiem. Kas gan nebūs mūžīgi.
Turklāt viņš jau nu neraujas uz pusēm, lai kādu nodrošinātu. Ne sievai, ne meitai nav sezonālu, izmēram atbilstošu drēbju vai apavu, matu vai zobu, Liene var turpināt siekolaties pie skatlogiem, auto tiek darbināts tikai tāpēc, lai aizbrauktu noslaukt piķi vai 5 min uz tuvāko Jūrmalu, vairums izklaižu - uz bartera, pat kaķis uz bartera un ēd noteikti vislētākos konservus. Vai par komunālajiem tiek maksāts? Nav teikts. Lienei jau vienreiz bija milzu elektrības rēķins.
amoreamore @ 18.05.2024 16:58Ak mans Dievs tēvs :D tā it kā viņa guzu varētu paslēpt aiz baloniem. Viņš ar savu vienu rievu tiešām nesaprot, ka mēs redzam, ka viņš ir resnulis? :D
Pēc kadiem bomžiem viņi abi ar šļuru izskatās uz pārējo fona.
vins ir - cetras vienas.Incognito @ 18.05.2024 16:43Tik smieklīgi, ka nīlzirgs tajā meiteņu kompānijā paslēpies aiz baloniņiem, lai neizskatītos tik milzīgs ??
nu tad vismaz tas varetu aiziet berniem.LabaDabaDa @ 18.05.2024 16:35
Autortiesības ir oficiālie ienākumi, tātad tos iekasē Uzturnaudas administrācijas fonds :D
Apple of my eye @ 18.05.2024 16:53
Neticu, ka viņam ir iekrājumi
amoreamore @ 18.05.2024 16:58Ak mans Dievs tēvs :D tā it kā viņa guzu varētu paslēpt aiz baloniem. Viņš ar savu vienu rievu tiešām nesaprot, ka mēs redzam, ka viņš ir resnulis? :D
EnijaEnija @ 18.05.2024 17:21
Es arī nē. Biezāki laiki viņam beidzās uzreiz kā ar Lieni sasējās. Lai gandrīz 6 gadus sponsorētu šo dzīvesveidu, jābūt pamatīgiem iekrājumiem. Plus, kāpēc tad visu Lienes garderobi vajadzēja izpārdot un dzīvokli pazaudēt, ja jau nauda ir kā spaļi. Domāju, ka vienkārši netrūkst 2000. gadu nostaļģijas skartie, kas gatavi maksāt par to. Diemžēl.
Incognito @ 18.05.2024 17:22
Mīļās IT speciālistes, kad nav slinkums, ielieciet lūdzu īsu pamācību kā jūs pa taisno liekat te iekšā bildes ?? man tik bieži gribējies ielikt kādu bildi, bet nav tās prasmes
Incognito @ 18.05.2024 16:43Tik smieklīgi, ka nīlzirgs tajā meiteņu kompānijā paslēpies aiz baloniņiem, lai neizskatītos tik milzīgs ??