Knabsab @ 07.05.2024 19:19Super aizņemtā plukata dienas vidū lūr šausmeni Netflixā!
Skaudiet lezbes - vot tā tik ir dzīve!!!!
Man gan īstā šausmene šķiet tā staigāšana plastmasas botās gan ziemā, gan vasarā. Bet ko nu es nelaimīgā un nesmukā saprotu no richlifestyle ?
Domāju, ka šis neriskē dabūt nazi ribās, no trakiem jau visu ko var sagaidīt.laimiigaaa @ 07.05.2024 18:45Ļenox normāli ballējas darbadienu vidū ?
Es tikai domāju, - kad beidzot šķirsies? Iet jau gadi, bet joprojām kopā. Likās, ka Andrītis ātrāk sev atradīs jauno soulmeitu…
LilyLady @ 07.05.2024 17:31Plancka iedomājas, ka ir paraugs jaunajai paaudzei.. Nja..nu vienkārši izcils paraugs. Sevišķi savām pamestajām meitām.
Kārtējā dienas anekdote.??
nav jēgas. Vakar viņa man normāli uzbruka, jo redz es viņu aizvainoju, jo pateicu, ka viņai ir šausmīgi smuki mati 😀 pilns DM bija un divus storijus izpelnījos 😀mokabezpiena @ 07.05.2024 19:21Ak, kā man nagi niez tai pakulgalvai uzrakstīt instagramā visu, ko par viņu domāju, bet negribas, lai mani exposo kā “traku, slimu veceni” ? Viņa tak ir apsēsta ar hazbenda ex, tas ir viss, kas tajā šaurpierītē mitinās. Ja jau viņa tic karmai un karmiskām slimībām, tad jau drīzumā pašai noteikti kaut kas piemetīsies par tām samazgām, ko viņa lej savos storijos par mākslinieka ex. Viņa ir smagi apsēsta ar siguldiešiem, gan jau naktīs murgi rādās.
Es arī savus bērnus negribētu pat uz dienu dot tādai ģimenei. Naids, neadekvāta uzdevība, alkoholisms. Ja uzvestos kā normāli cilvēki, tad neviens neliegtu tikties ar bērniem. Aij, bet nav jau jēga šo tēmu pat apspriest, jo šaurpierīte tiktāl nekad neaizdomāsies. Viņa kā sūklis uzsūc visas negācijas, ko hazbends murmina, un pēc tam atstāsta delīriskā manierē.
nu pag, rīt būs storijs ar termometru gan jau. Ja ne rīt, tad parīt 😀Minelūše @ 07.05.2024 19:49Tu, pizdarvanka Ļenka, beidz murgot un ej izgulies. Madaras meitas kopā ar viņu un Jāni nekad neizskatās ciešanu pārņemtas, ko nevarēja teikt par Keitijas saīgušo sejiņu sapņu ceļojumā, saprotot, ka supertētis ir viņu piemānījis. Lai nu kurš runātu par čīkstēšanu - pašai artrīts, menisks, alerģijas, slimošana tik daudz, ka otru tik slimu idioti vispār atrast nevarētu. Skaties, ka nepierunā un tiešām ar to visu nesaslimsti, tad varēsi noskatīties, kā cūktēviņš fiksi vien ņems vagu. Viņam slimas nepatīk.
Nemaz nebrīnos, ka visi veči viņu pasūtīja. Šito krupeni taču nav iespējams izturēt.
Un pats trakākais, ka Kivis par šampanieti uzskata visu, kas ar burbuļiem un par zemāko akcijas cenu 🤦♀️ un vēlams saldsNeiil @ 07.05.2024 17:20Uzdevu Lieņukam jautājumu, kas viņasprāt ir 5 lielākās vērtības sievietei pēc 40
Atbilde
Sveika!
Mīlestība, uzticība, miers, harmonija un, kā Andris, mans vīrs, saka - šampanietis!
storijus redzēju, iemet DM screenus 😎Yololo @ 07.05.2024 19:43nav jēgas. Vakar viņa man normāli uzbruka, jo redz es viņu aizvainoju, jo pateicu, ka viņai ir šausmīgi smuki mati ? pilns DM bija un divus storijus izpelnījos ?
Minelūše @ 07.05.2024 20:01Būtu labāk nevis pļūtījusi bulšitu, bet turējusi īkšķus par Donu, šodien pirmais pusfināls. Tik klusiņām, lai aizsmakušais beloveds, kurš izstiepās un sarāvās, bet Eirovīzijai tāpat ne tuvumā netika, nepamana.