TikiTaki @ 06.05.2024 18:42Viņa cukuru nelietojot. Tikko rija cielaviņu un zefīru. Ļenka - zefīrs ir uzputots cukurs ar piedevām. Cukura sīrupam pieliek želatīnu, pektīnu un nedaudz augļu biezeni un uzputo.
Viņa zin vispār, kas ir artrīts? Ja asiņo plaukstas, ir jāiet pie ārsta, lai nosaka īsto diagnozi.
Par novēlējumu - paldies, Ļenka. No vīrieša vai veselā saprāta esmu izvēlējusies veselo saprātu. Tu esi lielisks piemērs, kāpēc neizvēlēties vīrieti.
amoreamore @ 06.05.2024 19:13Es vispār neesmu īpaši agresīva, bet tai vecajai kuņai gan gribas ar lomiku pa to tupo pauri uzšaut.
Ko viņa neliek tai Madarai mieru? Debīlā šmara saka, ka Madarai būtu traki palikt stāvoklī, jo…nu huj zina kāpēc, jo trakā paciente to izdomājusi.
Kāda viņai daļa gar Madaras reproduktīvo sistēmu? Viņai vismaz visi bērnu blakus, un meitenes neatstāja likteņa kaut kāda mazkrāna dēļ.
https://failiem.lv/u/mjcu8ykzer
LabaDabaDa @ 06.05.2024 20:15
Tieši tā. No labām mātēm, kā M. vai es, piemēram, un vēl daudzas citas šeit un citur, bērni neaizmūk. No draņķīgām gan. Tā arī ir visa karmiskā slimība.
Un mieru viņa apkārtējiem neliks, diemžēl, jo viņai ir vajadzīgs kāds, uz kuru projicēt visus savus grēkus - melīgumu, skaudību, slinkumu, cietsirdību, vienaldzību pret bērniem, neizglītotību, bezgaumību, paviršību, ārišķību...
Cerams, ka korekti izteicos. Esmu daudz lasījusi, varat man ticēt :D
chihiro @ 06.05.2024 21:03Pārdomas par Lieni pēc q&a.
Nesen bija Zilonis studijā raidījums par šizofrēniju. Tur piedalījās Oskara mamma, ļoti sakarīga sieviete. Oskars bija Lauku sētas uc šovu dalībnieks, tobrīd neviens nezināja, ka slims, bet izpausmes šovā un pēc tam ziņu portālos jau liecināja, ka nav viņam viss labi - stāstīja, ka staigā pa ūdens virsmu u.tml. Pēc gadiem bija ziņas no UK, ka nogalinājis 2 cilvēkus un ielikts cietumā, šobrīd pārvests uz psihoneiroloģisko slimnīcu. Tie nogalinātie bija kaimiņi, Oskaram likās, ka kaimiņš pārāk skaļi uzvedās.
Ir skaidrs, ka Liene ir slima. Tās pretrunas ir milzīgas - alkoholu nelietojot, garšvielas nē, visur rādās Madara. Viņa ir agresīva, principā "novēlēja" Madarai nepalikt stāvoklī.