amoreamore @ 06.05.2024 11:58Oiiiii meitenes, es nevaruuuuuu :D
Nu mūsu vecā šmara tāda filozofe, nu tik dziļi domu graudi cilvēkam nāk ārā :D
Protams, vecā dura, ka tavai patiesībai neviens netic, Tu Minhauzens trakais :D
Ja šitādi domugraudi nāk ārā, tad bail pat padomāt ko viņa savos gaisa atsvaidzinātaja instrukcijas līdzvērtīgajos memuāros sadrukājusi
https://failiem.lv/u/fdu5es86ky
amoreamore @ 06.05.2024 11:58Oiiiii meitenes, es nevaruuuuuu :D
Nu mūsu vecā šmara tāda filozofe, nu tik dziļi domu graudi cilvēkam nāk ārā :D
Protams, vecā dura, ka tavai patiesībai neviens netic, Tu Minhauzens trakais :D
Ja šitādi domugraudi nāk ārā, tad bail pat padomāt ko viņa savos gaisa atsvaidzinātaja instrukcijas līdzvērtīgajos memuāros sadrukājusi
https://failiem.lv/u/fdu5es86ky
amoreamore @ 05.05.2024 22:27Ja tā bez jokiem, tad tas ir tik skumji, ka vecenei pēc 40 vienīgie sasniegumi ir…tievums (kas arī tāda diezgan apšaubāms, jo nu, viņa ir ļumeklis). Tas pats tievums ir tikai tāpēc, ka Tavs bīloved hazbends pieprasītākais māksLimnieks reizēm atmet kaut ko parīt.
Pārsvarā jātēlo, ka viņa brokastis neēd, pusdienas un vakariņas ēst nav laika, jo ir nereāli aizņemta audzējot pakulas.
Tik talantīga un izglītota profesoriene nespēj nopelnīt pati sev iztikai.
Debīla, goda vārds.
Vai ne?Rietumusawle @ 06.05.2024 12:26
Tas, ka viņa pati sevi citē ? ir smieklīgi.
LilyLady @ 06.05.2024 12:18
?
Tā "dziļā doma" jau atkal pēc Kiviča šļupstiena izklausās. Suņuks tikai atgremo bīloveda dzēruma spriedelējumus.
Kad šļura bija kopā ar Skulmi, tad tēloja mākslinieci, kad tusēja ar Buli, tad bija aktrise, nu ar Kiviču ir "patiesības teicēja", tāpat kā pamuļķis. Liene pati ir pilnīgi tukša muca, ko viņā otrs ielej, to skalina. Cilvēks bez sava es, bez personības.
Neiil @ 06.05.2024 13:02Atbildēšu uz saprātu īsinot laiku? Ko pie velna tas nozīmē??
LabaDabaDa @ 06.05.2024 13:16
""Victoria Secret" ir vispopulārākais man personīgi"
Madām, ir viens dienā, kā var pagūt šitā piemauties? :D
piparmeetra @ 06.05.2024 14:10Oh my, resnajam čurim galīgi vairs neskan, tik nekvalitatīvs izpildījums.. Par vizuālo vispār nerunāsim, es tādu nekoptu, speķainu mūdzi savā pasākumā negribētu redzēt, pat ja viņš dziedātu enģeļa balsī ?