Par to, ka šņauc ras deģenerāts, nebrīnītos. Ne viņam sieva normāla, ne harmoniska ģimenes dzīve. Tad atliek tik šņaukt un domāt par bijušo. Manuprāt, ja tusiņos , savos 20 gados pamēģina, tas ir ok, bet ja pieaudzis vecis,kam ir ģimene un bērni….TeaPot @ 28.04.2024 08:29starp citu, aiz nekā darīt sāku YouTube skatīties kivju video no SBF - 11. epizodē 2. daļā kkur uz beigām Kivis stāsta, kā Lisabonā uz ielas viņam, nabadziņam, mēģinājuši pārdot kokaīnu, viņš esot ar tiem džekiem "tikai parunājies," kad piebraukusi policija un šos savākusi - to stāstot, pirmo reizi visā sarunā ļoti uzkrītoši berzē kaklu un aiztiek degunu - klasiska melošanas pazīme!! līdz šim nebiju pārliecināta, ka viņš tiešām šņauc, bet nu tagad man šaubu nav ? tiešām parastiem garāmgājējiem piedāvā nopirkt kokaīnu? viņš domā, ka visi apkārtējie ir tikpat debīli, cik tas izbalinātais bezsmadzeņu planktons viņam blakus?
cerams, ka rokas pēc WC nomazgāja. Hi hi hiyay @ 28.04.2024 10:17es vienkārši neko neteikšu. take a look on ļenkas jaunākais storijs.
TeaPot @ 28.04.2024 08:29starp citu, aiz nekā darīt sāku YouTube skatīties kivju video no SBF - 11. epizodē 2. daļā kkur uz beigām Kivis stāsta, kā Lisabonā uz ielas viņam, nabadziņam, mēģinājuši pārdot kokaīnu, viņš esot ar tiem džekiem "tikai parunājies," kad piebraukusi policija un šos savākusi - to stāstot, pirmo reizi visā sarunā ļoti uzkrītoši berzē kaklu un aiztiek degunu - klasiska melošanas pazīme!! līdz šim nebiju pārliecināta, ka viņš tiešām šņauc, bet nu tagad man šaubu nav ? tiešām parastiem garāmgājējiem piedāvā nopirkt kokaīnu? viņš domā, ka visi apkārtējie ir tikpat debīli, cik tas izbalinātais bezsmadzeņu planktons viņam blakus?
Rozāforums @ 27.04.2024 17:46lenķis atkal svešus bērnus filmē...
yay @ 28.04.2024 10:17es vienkārši neko neteikšu. take a look on ļenkas jaunākais storijs.
yay @ 28.04.2024 10:17es vienkārši neko neteikšu. take a look on ļenkas jaunākais storijs.
Incognito @ 28.04.2024 10:50
B*eģ Jēzus māte.. ??♀️? Valis acīmredzami gājienu ar olu bija iestudējis, tad laikam jūtas labi par sevi, bet nu par to pilīti uz kules es pat nezinu ko teikt..
EsRedzējuKa @ 28.04.2024 10:51
Ar Didrihsones Nauri varētu sacensties. Kuram labāk sanāk slapināt biksēs.
Ja nemāk nokratīt, tad galiņš ar tualetes papīru jāsāk būs slaucīt
Toms un džerijs apmīzies 🤣EsRedzējuKa @ 28.04.2024 10:49
Labrīt meitenes. Lai jums arī jauka diena. ?
Incognito @ 28.04.2024 10:57
Laikam čuru atliekas biksēs viņam ir normāla parādība, bet nu, Ļenkai laikam pilnīgi pie dirsas ko publicēt, lai tik parādītu kāds viņai sapņu vīrs ? jā, mēs visas sapņojam par vali, kas dienas otrajā pusē jau ož pēc urīna ?