Aizkraukles Pārdevēja @ 11.04.2024 11:06“kā dubļos iestrēdzis traktors, kas purkšķina tukšgaitā.”
??? Es atvainojos, bet Leņķim tās atziņas kā atpalikušai
Incognito @ 11.04.2024 11:02“Purkšķina tukšgaitā”, šis labs ? tiešām par Lieni.
Deju nodarbības, kur nu tik mācīs kāzu valsi, arī pazudušas kā nebijušas, tagad skaidrs, ka Ļenai interesēja tikai paštīksmināties fočējoties kāzu kleitā. Nekāda strādāšana viņai nemaz nebija plānā
un precētu vīriešu pavedējas. Vēl sāks uzmākties līgavaiņiem deju nodarbību laikā 😃aauuu @ 11.04.2024 11:34
Sāksim ar to, ka nevienam neinteresē mācīties dejot pie alkoholiķes un bērnu pametējas.
Aizkraukles Pārdevēja @ 11.04.2024 11:47un precētu vīriešu pavedējas. Vēl sāks uzmākties līgavaiņiem deju nodarbību laikā ?
aauuu @ 11.04.2024 11:34
Sāksim ar to, ka nevienam neinteresē mācīties dejot pie alkoholiķes un bērnu pametējas.
kuranavliene @ 11.04.2024 11:54Nu Lienītei atkal jāatrod kāda nopietna kaite! Vai tad viņa varēs pārdzīvot ka žurnāli par Madaru raksta? Tikko Ievas Veselība,tagad Santa!
LilyLady @ 10.04.2024 15:42
Bet picas piedāde mājās ir TĀDS notikums, ka nevar nepadalīties IG. Iedomājieties to laimi - skopais vepris nelika stāvēt pie plīts un taisīt burkānpļuru, bet atļāvās pasūtīt vienu (!) picu.? Skaidrs, ka pat gandrīz 39 grādu "temperatūra" uz to brīdi aizmirsās.
LabaDabaDa @ 11.04.2024 08:19"slimība ir zīme ar jaudu turpināt iesākto". Viņa pati vispār saprot, ko uzrakstīja? Kādu iesākto viņa grib turpināt? Bezdēšanu dīvānā? Botoksu pierē? Un kopš kura laika slimība ir zīme, ka "ar jaudu jāturpina iesāktais" ? Parasti jau uzskata, ka slimība nozīmē, ka jaudas ir par daudz un jāpiebremzē. Ar strādāšanu - ja tu strādā. Vai ar apreibinošām vielām, ja nestrādā.
Katzenfamilie @ 11.04.2024 12:45
Es nosmejos par to "atgut spekus"? ?Kadus spekus? Vai tad vinja katru dienu strada no 9-17, ir tik aiznemta darbos, ka vispar neatliek laika sev?
Minelūše @ 11.04.2024 13:01Man pat tāda sajūta, ka šodienas citātu par karmu Ļenka veltījusi Madarai. Ķipa, nedeva superduperlabajam tētim meitenes un karma - saslima.
Un es neticu, ka Ļenka vispār ir slima. Gan jau iemērca termometru tējā un temperatūra gatava. Ar 39 drudzi lielākā daļa cilvēku nejūtas labi un vēlas būt neaktīvi, nevis sēdēt IG, rīt picas un braukāt apkārt ar mašīnu. Ko tik neizdomās, lai atdarinātu Madaru.
aauuu @ 11.04.2024 13:35
Viņas gadījumā ar karmas citātiem mētāties ir neprāts. Karma ir visiem. Un viņai arī tā būs.