začeits @ 19.03.2024 08:32Incognito- tava bilde...mmmm... kā odziņa! Dievīga!
galvenais, ka blozga blakus un dievinoši skatās uz savu trusīti, un debīli smaida😆Incognito @ 19.03.2024 15:50Es tikai tagad apskatījos to bombīgo “reklāmu” tai aplikācijai. Jūs varat man pateikt, kas viņiem par mūžīgo modi reklamēt sadarbības nepieceļot savas dirsas no dīvāna? Kivičam mūždien vai nu plika krūtaža vai plika dirsa, viens no divi.
Iedomājieties uz brīdi, ja Madara reklamētu visas savas sadarbības - Rexona, Pepco, Dove, vitamīnus sēžot bļ*ģ uz dīvāna un vnk ļurinot kaut kādu stulbu iestudētu runu ?
Incognito @ 19.03.2024 15:50Es tikai tagad apskatījos to bombīgo “reklāmu” tai aplikācijai. Jūs varat man pateikt, kas viņiem par mūžīgo modi reklamēt sadarbības nepieceļot savas dirsas no dīvāna? Kivičam mūždien vai nu plika krūtaža vai plika dirsa, viens no divi.
Iedomājieties uz brīdi, ja Madara reklamētu visas savas sadarbības - Rexona, Pepco, Dove, vitamīnus sēžot bļ*ģ uz dīvāna un vnk ļurinot kaut kādu stulbu iestudētu runu ?
man no viņa nāk vaibs, ka biksītēs arī trekna brūna strīpa 🙈🤢qwe @ 19.03.2024 13:44un biksītēs 10 cm mini sardelīte. Nu kura gan negribētu šitadu dimanta oliņu sev ?
Helga Andersson @ 19.03.2024 16:49man no viņa nāk vaibs, ka biksītēs arī trekna brūna strīpa ??
ayame @ 19.03.2024 16:52
Gandrīz apvēmos, iedomājos reāli to skatu.
Neiil @ 19.03.2024 15:47Kā jūs domājat cik Andrītis sver? Uz pusi vairāk kā smalkā Lienīte??
bahahahahaa eeeek 🙈 vinai tas varetu nelikties nekas ipašs, vai tad neapdiskuteja ar savu padrugu Graudiņu veču apeņu mazgašanu un svitrinu berzšanu? 😏🤣 tā ka iedvesma brūno pleķu “MĀXLAI” rokā 😎 bet nu ja pa nopietno - no kura aizgadsimta tas uzskats, ka īstam vecim jāsmird pec sviedriem un ka tik vēl ne 🙄🙄🙄🙄🙄🙄chihiro @ 19.03.2024 16:56
Varbūt no turienes nākusi iedvesma Lienes gleznai
Incognito @ 19.03.2024 15:50Es tikai tagad apskatījos to bombīgo “reklāmu” tai aplikācijai. Jūs varat man pateikt, kas viņiem par mūžīgo modi reklamēt sadarbības nepieceļot savas dirsas no dīvāna? Kivičam mūždien vai nu plika krūtaža vai plika dirsa, viens no divi.
chihiro @ 19.03.2024 16:56
Varbūt no turienes nākusi iedvesma Lienes gleznai
Rausīšprāt, viņš ir arī super sexy 🙄 tāpēc jau rāda savu tizlo ĪSTA VEČA rumpi, kad vien var 🙄Tuana @ 19.03.2024 17:18
Kivis seko sauklim “sex sells”. Nu, tas par to kailumu. Rausīšaprāt viņš ir superskandalozs, jo vairāk izģērbsies un lamāsies, jo skandalozāk.
Helga Andersson @ 19.03.2024 18:10Rausīšprāt, viņš ir arī super sexy ? tāpēc jau rāda savu tizlo ĪSTA VEČA rumpi, kad vien var ?
Kādreiz bija tāds teiciens par šo "dzērvenīte sūnās" :DIncognito @ 19.03.2024 19:00
Jā jā, viņš nekautrējas visur demonstrēt savu orangutāna apspalvojumu tjipa “lielam džekam” jābūt spalvainam. Žēl ka to pašu nevar pateikt viņa mazā pipetīte tur lejā smokot spalvu kušķī
par pēdējo teikumu gandrīz aizrijos 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Incognito @ 19.03.2024 19:00
Jā jā, viņš nekautrējas visur demonstrēt savu orangutāna apspalvojumu tjipa “lielam džekam” jābūt spalvainam. Žēl ka to pašu nevar pateikt viņa mazā pipetīte tur lejā smokot spalvu kušķī
ieliec skrīnu, man vecam cilvēkam, nav tiktoka 😳kuranavliene @ 19.03.2024 18:59Jūs palasiet tiktokā komentārus pie tās Kiviča reklāmas,jo drīz izņems! Ta kā es visur esmu nobloķēta,tad tikai tur varu palasīt šo to.Plancka gan saviem deju pasniegšanas un halātiņā gorīšanās video,ir atslēgusi komentārus.