LilyLady @ 28.12.2021 00:15Lienes receptes ir atbaidošas. "Eat healty"? Kur tur veselīgs ēdiens, ja visur izmanto Vegetu? Un kas tieši veselīgs ir omletveidīgā pankūkā, kura viscaur pārlieta ar ketčupu??
Nez, kam Liene mēģina iestāstīt, ka prot gatavot. Sev? Andrim? Fanēm sawļēm? Viņa tiešām domā, ka neviens neredz, cik neprasmīga ir viņas rosīšanās virtuvē?
vivii @ 28.12.2021 00:38
Liene: Es nelietoju sāli! Citiem arī neiesaku!
Also Liene: pieber vegetu visiem ēdieniem un viss chill…
????
LaikamGarlaicigi @ 28.12.2021 01:33
Ļenka atgādina man laiku, kad man pašapziņā bija vairāk kā pavārprasmes.
Izlasu recepti, “ok fetas siers nav, ir Holandes, derēs… nezinu pusi šito garšvielu, kaut ko no plaukta (ka tik ne vegetu) pagrābju…” u.t.t., tikai, protams, neinstagrammēju. Man reāli kauns par sevi pagātnē katru reizi, kad Ļenka gatavo. ?
efeja35 @ 28.12.2021 08:36Lasu ka meitenēm żēl Andri,kuram jāēd samazgas.Bet man śķiet,ka Kivim tieši patīk samazgas.Gan ēdiena,gan sievas veidā. Mazo tieśām žēl,tā gan nav pelnijusi cūkēdienu.
LaikamGarlaicigi @ 28.12.2021 09:59
efeja35 @ 28.12.2021 08:36Lasu ka meitenēm żēl Andri,kuram jāēd samazgas.Bet man śķiet,ka Kivim tieši patīk samazgas.Gan ēdiena,gan sievas veidā. Mazo tieśām žēl,tā gan nav pelnijusi cūkēdienu.
Pilnīgi piekrītu,pat nevienā pasaules 5zvaigžņu restorānā nepasniedz ceptu rukolu ar vegetu.Ekskluzīvs ēdiens.vivii @ 28.12.2021 10:57
Kivim laime pilnīga, jo kā Kivis apgalvoja - Madara nekad negatavoja ēst, esot bijis pilns ledusskapis ar banāniem (kas pa tiešām arī bija, kaut kur vēl ir foto) un Kivim jāmirstot badā, kad naktī pārnāk mājās no koncerta utt.
Tāpēc Kivi, izbaudi, ka tev sieva gatavo! Laimīgais Kivis :D
alex48 @ 28.12.2021 11:44Pilnīgi piekrītu,pat nevienā pasaules 5zvaigžņu restorānā nepasniedz ceptu rukolu ar vegetu.Ekskluzīvs ēdiens.
LaikamGarlaicigi @ 28.12.2021 09:59Vēl aizvien nav apdeitu par balto škodu. Nezinu, kaut kā jāmotivē Ļenka. Uztaisīju mapēs nelielu jaungada tīrīšanu….