man arī 😉 būtu ļoti interesanti 🤣Incognito @ 07.03.2024 16:24
Man taisni vai žēl, ka Ļenkai nav krustojušies ceļi ar kādu tiešām agresīvu bābieti, kas viņai reizi pār visām reizēm paplūkātu šinjonu un šī nākamreiz domātu divreiz pirms vērt vaļā savu klabekli. Citādi nu tik drosmīga, patiesības nesēja, skaļi runātāja- bet tas viss kā likums vērsts uz līdzsvarotiem cilvēkiem, jo no tiem diezvai dabūs pa tauri
SantaC @ 07.03.2024 16:55
Tās neķemmētās pakulas! ?
Divi Origo bomži danco.??
LabaDabaDa @ 07.03.2024 17:22
Jā, no kāda stresa viņai šai video mati izkrituši, ka pakausis spīd cauri? :D
LabaDabaDa @ 07.03.2024 17:34Paciente mācīšot jaunajiem pāriem kāzu valsi? Interesanti, kurš uz kaut ko tādu parakstīsies? Oranžais vedējtēvs jau aizmirsis, kā Paciente viņu ar visu deju skolu jau vienreiz uzmeta?
Vecā kārumniece, protams, sasapņojusies, ka varēs grābstīties gar gandrīz precētiem vīriešiem, un vēl naudu par to saņemt. :D
qwe @ 07.03.2024 14:11Mia vēl traumētāka būs, redzējusi kā abi orangutāni pisas, kaujas, dzer, šnauc, lamājas ... Kristoferu cerams vismaz Dainome pabaroja, Miai pat tas nav, kas zem galda nokrīt, to apēd
TikiTaki @ 07.03.2024 15:40
Vienīgais, kas viņiem ir kopīgs (izņemot bērnu) ir bijušo sievu/draudzeņu apdiršana. Pilnīgi ticu, ka nekas cits viņiem nav, par ko runāt savā starpā.
Madaru vairs nevar, metas virsū Danai.
Starp citu, teorētiski var Elīnai arī uzmesties. Elīna bija izstrādājusi pigoru ar Kristofera bildes plēšanu un ultimātiem. Lieņuks var apdirst kontekstā, kā Elīna Kristoferu necieta, bet pati (Liene) mīl viņu kā pašas dēlu.
chihiro @ 07.03.2024 17:56
Es precizēšu, jo šajā diskusijā daudzas reizes tas tiek jaukts - Kristoferu audzināja Danas vecāki. Pie Andra mammas (Dainomes) viņš dzīvoja varbūt kādu gadu ap Covid laiku līdz brīdim, kad Andris ievācās pie mammas un Kristoferam bija jāiet prom, jo vietas visiem nepietika.
huitzitzilin @ 07.03.2024 18:10
Kā Tu zini tik daudz informācijas? :D Viņi Tev zināmi caur paziņām vai..?
chihiro @ 07.03.2024 18:09Cik planckai gadu?
Paskatījos to Elīnu, 41 gads un tik labi izskatās.