Es nesaprotu, kā pieaugušam cilvēkam, nu tiešām tādam pieaugušajam, var būt tāda akla mīlestība.
Saprastu, ja pirmās attiecības 30+ gados, bet Lienei taču bija, gan vīrs, gan mīļākie un galu galā ir bērni, kad tu vairs nevari loderēties un skriet pakaļ krānam.
Esot skaidrā un pie pilna saprāta, es vispār nesaprotu, ko varēja kivičā saskatīt. Ne viņš smuks, ne viņš gudrs. Visu mūžu ko vien darījis, ir gudri dirsis. Kaut vai paskatieties sižetus youtube, no OKartes akadēmijas, kur viņš ar mazo, kautrīgo Madaru, nāk ciemos. Visu laiku viena un tā pati plate. Ne viņš bijis slavens, ne tautā mīlēts.
Kāpēc vispār pat sākumā bija sevi tā jā pazemo.
Un es joprojām uzskatu, ka, lai vai kā viņi domātu, ka Mia ir viņu mīlestības auglis, tur viss ir slikti. Ja Mias nebūtu, cik laimīgi viņi savā mīlestībā dzīvotu. Visur varētu iet un doties, pirkt lietas tikai sev. Nu, tapat kā tagad, principā, tikai nebūtu tautai jāatskaitās, kur tā meitenīte ir. Jo mātei tapat par to bērnu ne silts, ne auksts. Kas tur izaugs? Tas nebūs mīlestības bērns ar labām morālēm. Tur jau tagad ir milzīgas traumas, mēs vienkārši to neredzam.