Krizdole @ 06.03.2024 13:34Es savukārt nesaprotu tos kaislīgos Kiviču fanus, piemēram, zem Lienes Fb posta tāda Zanda Zanda raksta, ka vienmēr esot viņus aizstāvējusi, abus no sirds ļoti ciena (!!!!), ir tikušies pasākumos un noteikti tiksies vēl, jo mūzika stāv pāri visam, šo gan viņa neatbalsta un lūdz lai bērnus liek mierā, uz ko Lienīte, pat neskatoties uz to, ka viņus tā ciena, pasaka, ka viņas domas nevienu neinteresē un Zanda vēl mīļā miera labad slēdz diskusiju, jo taču ciena viņus tik ļoti ?♀️ nu wtf, kāda cieņa, kā sūdus var vispār cienīt?
kur ir berns??????McSara @ 06.03.2024 13:59Par kivičiem skaidrs ir viens: draugi, nav labi!
Šīs dienas bija pārāk daudz par daudz viņu uzvedībā! Kā tas tā nāk, ka neviens šos nevar nolikt pie vietas!?
nu es, piemeram, nozinoju, ka teksti neatbilst FB morales normam. Varetu but, ka ne jau teftelis izdzesis, bet pietiekami daudz cilvekus zinoja, cik zinu, ne es viena.amnēzija @ 06.03.2024 13:09Kivičam nākusi kaut kāda apskaidrība vai kauns palika? No FB ieraksts, kur Sipeniece tiek nosaukta par smirdīgu, resnu cūku ir izdzēsts. Un vakardienas ieraksts saistībā ar dēlu arī ir pazudis. Bet tā sieviete gan vēl smirdina komentāros un neizskatās, ka grasītos ierakstu dzēst.
Marfa @ 06.03.2024 14:10kur ir berns??????
amnēzija @ 06.03.2024 13:09Kivičam nākusi kaut kāda apskaidrība vai kauns palika? No FB ieraksts, kur Sipeniece tiek nosaukta par smirdīgu, resnu cūku ir izdzēsts. Un vakardienas ieraksts saistībā ar dēlu arī ir pazudis. Bet tā sieviete gan vēl smirdina komentāros un neizskatās, ka grasītos ierakstu dzēst.
Cik labi @ 06.03.2024 14:41https://failiem.lv/u/yadpk54pta
Plekstes jaunākais vēmiens.
Cik labi @ 06.03.2024 14:41https://failiem.lv/u/yadpk54pta
viņi palīdz visiem finansiāli. Palīdzejuši Madarai, palīdzēja nabaga Norvēģijā ukraiņiem, palīdzējuši ar Danai, palīdzējuši vēl tik daudziem, kuru kārta publiskai tādai paziņošanai nav pienācis laiks. Tikai viņi paliek nenovērtēti.SantaC @ 06.03.2024 14:54
Ko viņa var visu laiku pļūtīt, ka visus finansiāli atbalsta. Viņai tak nav ne graša pie dvēseles un resnajam belovedam arī ne.
Resnis vienreiz it kā iedeva €50 ar sakostiem zobiem priekš ziemas jakas. To viņš ilgi skandināja soc tīklos, gada labākais tētis.
Es ticu, kad tie abi parazīti vienā dienā nonāks renstelē uz ielas, neviens viņiem neskries palīdzēt.
nu un ka vinu apklusinat? Dana sauc paliga, es loti ceru, ka bus kads, kurs tiesam ir spejigs apklusinat nevis klaunus, bet n e l i e s u s. Un ta lai vairs neatver muti.Cik labi @ 06.03.2024 14:41https://failiem.lv/u/yadpk54pta
sidzha @ 06.03.2024 15:06viņi palīdz visiem finansiāli. Palīdzejuši Madarai, palīdzēja nabaga Norvēģijā ukraiņiem, palīdzējuši ar Danai, palīdzējuši vēl tik daudziem, kuru kārta publiskai tādai paziņošanai nav pienācis laiks. Tikai viņi paliek nenovērtēti.
Nu, nevar tam ticēt, jo viņi melo. Tas ir vienīgais veids kā viņi var ietekmēt, publiski melojot. Paši nemaksā alimentus, draugu tusiņos notinās pirms rēķina dalīšanas, uzmetās ciemos ar tukšām rokām, nevar atļauties auklei samaksāt, nodzēra vēl esot Spānijā avansā iemaksāto naudu par koncertu latviešiem Vācijā, tā arī neieradās.
Kā arī nedomāju, ka andra posts noņemts dēļ raportiem, jo nosūdzēt var gana maz, jo visi ir nobloķēti.
SantaC @ 06.03.2024 15:09
Jā, es arī to postu FB noreportoju. Prieks, ka tika izņemts.
Vecajai rozīnei skauž, ka Danai ir īsts mākslinieces talants. Lai sapūst savā žultī!