Nav_vispar @ 05.03.2024 23:05Spējat iedomāties,smirdīgā alkoholiķe komentārā pie sava posta Danu nosauc par atkarīgo.
Stalkere Jr. @ 05.03.2024 22:07
Pag, ko? Kivas pie mammas pārvākušies?
SantaBarbara @ 06.03.2024 00:01
Nebũtu brĩnums ,pēdējās dienas nav rādĩjuši terasi un kaiminu mājās jumtu!
Viniem jau viegli pārvākties-visa iedzĩve ietilspt vienā koferĩ.
Incognito @ 05.03.2024 23:45Meitenes, es noreportēju Kiviča postu fb par Kristoferu - kā false information related to health (varbūt ir kāda piemērotāka kategorija, es neatradu). Lūdzu izdariet to pašu. Lai kā tur būtu, pat ja jaunietiem ir atkarība, publiska viņa problēmas tirzāšana, vēl tiešā tekstā saucot viņu par narkomānu, viņu iedzīs vēl lielākā bezdibenī. Diemžēl bļetkas postu nav jēga teportēt, jo tur viņa tiešā tekstā narkotikas nepiemin
jājautā vai dainasome atļāva ņemt kaķi līdzi? Jo suni toreiz neļāva ņemt abiem bomžiem.amnēzija @ 06.03.2024 00:06
Bet kā tad spoguļgaldiņš? ?
acīmredzot jau ir drusku atžirguši no sava ento dienu plostošanas kuģojuma - posts jau ir izņemts. Varbūt Kivim apnika, ka katrs otrais koments ir viņiem neglaimojošs no sērijas "Kivi, beidz dzert". Agrāk to vēl tā nemanīja, tagad gan - kur vien skatos, gan ig, gan fb pilns ar cilvēkiem, kuriem apnicis viņu teātris :D visi raksta to, ko domāSantaBarbara @ 06.03.2024 02:42Kădas likmes dămas,kad tas posts tiks iznemts par dēlu?
Es domāju rĩt vēl saldais påris dzers un ceturdien būs jāsāk attiet,tad postu iespẽjams iznems ap vakaru .
Bet vispār pēdējiem postiem Andrim ar Lieni ir loti maz atbalstĩtåju ,ja tā turpinās drĩz varēs tikai gaterĩ savu dailradi spēlēt.
Nav izņemts posts. Paldies Andeles īpašniecei PAR TO KA NEKLUSĒ!maijpukjiite @ 06.03.2024 07:22acīmredzot jau ir drusku atžirguši no sava ento dienu plostošanas kuģojuma - posts jau ir izņemts. Varbūt Kivim apnika, ka katrs otrais koments ir viņiem neglaimojošs no sērijas "Kivi, beidz dzert". Agrāk to vēl tā nemanīja, tagad gan - kur vien skatos, gan ig, gan fb pilns ar cilvēkiem, kuriem apnicis viņu teātris :D visi raksta to, ko domā