Hermiine89 @ 05.03.2024 21:36Abas smirdīgās mēslu čupas, kad salietojas, sāk neciešami smirdēt. Smird un smird FB un IG. Nu kur tik karmiska savienība var sanākt! Abi degradējas sinhronā kodienā ar katru reizi arvien dziļāk. Izsaku visdziļāko līdzjūtību tiem, kuriem trāpās no šī sūdu ventilātora, jo īpaši bijušajiem un bērniem.
EllaNoElles @ 05.03.2024 22:43
Kur tas komentārs, gribēju paskatīties ?
Ani23 @ 05.03.2024 22:33Tas ir ppc, cik pretīga vecene tā Ļenka ir! Nu kā, kā var šādi pazemot bērnu? Viņai vispār uz visiem nospļauties, ka tik sev haipu uztaisīt un sajusties slavenai.. visi līdzekļi labi. Pašas bērni negrib redzēt un saka, ka viņiem mātes nav, bet viņai veras mute citas mātes nozākāt.. pretekle!
Galvenais, kad kāds uzjautā par viņas meitām- “nav jūsu darīšana, neuzdrošinaties runāt!”, bet pati par citu bērniem nepārtraukti ventilē…
Dana, starp citu FB ielikusi, vai kāds nevarot palīdzēt aizvērt klaunus?
ir, ir, paskaties uz tām pilnmēness izmēra acu zīlītemPhenelopsis @ 05.03.2024 23:02Es ,protams,neesmu speciālists, bet tajā pēdējā postā šķiet, ka diženais tēva kungs ir kaut ko smagāku apēdis par kotleti. Tādas dīvainas grimases,mutes šķobīšana...?
Es domāju, ka Jūs daudz ko nezināt. Viņš pīpē ar mammu kopā zāli, un puika ir kļuvis atkarīgs. Lieto narkotikas. Māmiņas ietekmē. Jūs to nezinājāt? Kristofers ir 2 mēnešus bijis slimnīcā. Par viņu rūpējamies mēs - mamma, tētis un Liene. Mamma nav vesela, viņai pašai ir atkarības.
es nebūtu pārsteigta, ka tāda bilde tiešām kādam arī ir! Un beigās arī parādīsies 🤭🤭yay @ 05.03.2024 22:55
Klīda runas, ka esot foto, kur Liene vafelē guļot kāpņu telpā apmīzusies. Vai tā tiešām ir...hvz
Pats fakts noteikti ir bijis, bet ja būtu tāda bilde, tas būtu pārāk labi :D
bet vai viņa pati ir bijusi dēla dzīvē? Man nav skaidrs, kāpēc tas puika dzīvo pie omes, rodas sajūta, ka vins ir bijis dzīvu vecāku bārenis, kas nevienam nav vajadzīgs, kāds tur brīnums, ka vins netiek galā ar savam emocijām, aizmirstoties narkotikās.LilyLady @ 05.03.2024 23:14Tas jau bija gaidāms, ka uzvems arī Danai. Nesen bija intervija, kur Dana stāsta, ka tēva iesaiste dēla dzīvē bijusi gaužām maza. Skaidrs, ka Kivim sāpīte. Kāds atklāti pasaka, ka viņš nav gadsimta tēvs. Un kuce metas kvankšķēt, šai tik padod kādam uzēsties.
Naomi* @ 05.03.2024 23:26bet vai viņa pati ir bijusi dēla dzīvē? Man nav skaidrs, kāpēc tas puika dzīvo pie omes, rodas sajūta, ka vins ir bijis dzīvu vecāku bārenis, kas nevienam nav vajadzīgs, kāds tur brīnums, ka vins netiek galā ar savam emocijām, aizmirstoties narkotikās.
Minelūše @ 05.03.2024 23:08Ļenka kaut ko saputrojās savos komentos.
Kas ir Liene? Pati sevi domāja, bet sajauca, no kura profila raksta??