TV3 ļoti lakoniski atbildēja:
"Apollo.lv" lūdza TV3 komentēt radušos situāciju. TV3 komunikācijas daļas vadītājs Kārlis Pozņakovs sarunā ar "Apollo.lv" uzskata, ka radusies gana absurda situācija pārklausīta vārda, kas nemaz raidījumā netika lietots, dēļ. Tāpēc atbilde būšot īsa: "Publiskajā vidē izskanējušos pārmetumos ir radies pārpratums, jo mākslinieks saklausījis dziesmas vārdos to, kā tur nav, – parodijdziesmā nav runāts par miršanu, ko var gan dzirdēt, gan redzēt pavadošajos titros."
Kas te jautāja, nu tieši tādu atbildi arī varēja gaidīt, tur visiem skaidrs, ka aizdzērušies un ārdās par neko. Par Kristoferu gan, es reti no sirds neieredzu kādu, bet šie pretīgie lopi pārspēj paši sevi, es pat neticēju, ka tas ir iespējams, bet te nu mēs esam. Un Liene malacis - Kristofers viņu ienīdīšot tagad, cik lieliski viņa ir tikusi vaļā no 3 Kiviča bērniem, tāpat kā no 3 saviem, tūlīt vēl mīlestības augli instances savāks (un retu reizi es teiktu, ka labi vien ir) un varēs nokosties līdz galam. Man nav vārdu, neesmu naidīga, bet šis mani ir tiešām izsitis.