Es arī esmu nikna. Kā var kaut ko tik sensitīvu ielikt internetā? “Kā palīdzēt?” Bļeģ, Liene, palīdzēt var elementāri pakustinot smadzeni. Apciemot Kristoferu diendienā, izvilkt no mājas, palīdzēt iekārtoties darbā, skolā, klosterī, jaunā pilsētā - vienalga, vnk palīdzēt mainīt vidi. Sameklēt un apmaksāt terapiju, speciālistus. Nogādāt terapijā. Kļūt par sober sponsor. Jebko. To visu var izdomāt tieši divās sekundēs. Sliktākais, kā šajā situācijā “palīdzēt” ir iesmirdēt internetā par jaunieti lielā nelaimē, nolikt viņa mammu un pievērst pastiprinātu uzmanību un izraisīt kaunu jaunietim savu draugu vidū. Narkomāniem iespējamas arī pašnāvnieciskas tieksmes. Jebal, es tiešām nevaru, cik pretīgs cilvēks viņa var būt. Šausmas. Es tiešām esmu šokā. Viņiem ir aizvērta mute Madaras virzienā, tad mētā sūdus uz visiem citiem. Viņus vajag savākt policijai un abiem likt atsēdēt “sutkas” un nabaga bērniņu nogādāt pie kāda radinieka vai krustvecāka. Gan jau tā pati Kerkira vai Dālija paņemtu tik akūtā situācijā. Kurai bija viņu nr, lūdzu, aizsūtiet to joku zvanu vēlreiz, lai varam dzirdēt, kā viņi šļupst.