Ariete @ 05.03.2024 13:00Ļenkai šodien viss labi, atkal klasiskā mūzika skan storijos. ??
Neiil @ 05.03.2024 12:25Pieklājīgā un inteliģentā Lienīte atkal izpaužas tefteļa ieliktajā video komentāru sadaļā! Sveši cilvēki esot uz jūs jāuzrunā, tā lūk neizglītotās pelēkās pakaļas?
es padomāju, ka melnbaltais video dramatiskākam efektam 🤣🤣 it kā patiešām būtu miris 😂🤦♀️kinderbueno @ 05.03.2024 10:45Kivičam melnbalts video, lai neredz ka ir aptesies. Jo tā zobu laizīšana tiešām ir raksturīga tikai narkomāniem.
Atties no visa un paliks klusi kā peles, jo šobrīd kasās par to ka pārklausījušies, neviens pat nav no ģimenes satraucies par viņa nāvi, bet tas jau iztēlojas kā visi uztrauksies!
Es arī 🤣🤣🤣TeaPot @ 05.03.2024 13:20es padomāju, ka melnbaltais video dramatiskākam efektam ?? it kā patiešām būtu miris ??♀️
Ariete @ 05.03.2024 13:54Wtf. Tur tiešām narkotikas vai kas? Neviens parasti netaisa parodiju ja kāds nomirst. WTF. Man liekas viņus tiešām vajag izolēt no interneta.
Maija Pienene @ 05.03.2024 14:18Sveikas,
tikko piereģistrējos šajā forumā, jo esmu nosmējusies līka par jūsu tekstiem ?
Arī sekoju Lienītei, un nevaru vien beigt brīnīties par viņas mentālo nestabilitāti. Bet ir tik jautri, ka ir šāds forums, kur vesels bariņš ir ar mani vienis prātis :D
heyaa rozā lezba 🤭Maija Pienene @ 05.03.2024 14:18Sveikas,
tikko piereģistrējos šajā forumā, jo esmu nosmējusies līka par jūsu tekstiem ?
Arī sekoju Lienītei, un nevaru vien beigt brīnīties par viņas mentālo nestabilitāti. Bet ir tik jautri, ka ir šāds forums, kur vesels bariņš ir ar mani vienis prātis :D
VIŅI SUBTITRUS NEREDZ? 🤣yay @ 05.03.2024 14:30
Rēcīgākais, ka resnais bēbis sevi pataisa par lielāku idiotu, cīnoties, ka tur ir vārds "miris" :D Esmu pārsmējusies