Jaizsūta 100 vēstules ar vārdu MINISTRS MINISTRS😂lai iekaļ sev galvā😂Neiil @ 04.03.2024 19:41Tā debīlā turpina ņemties! Skatos un brīnos kāds milzu kontrasts ir starp Madaras ģimeni un šitiem diviem ākstiem!
shmannapanna @ 04.03.2024 17:29ārprāts, nu, tāds sveškauns par šiem stulbeņiem. traci taisa, jo netika pie neviena graša par slaveno skaņdarbu. nekas arī netiks, uz parodijām autortiesības neattiecas kā vienkārši skaņdarba izmantošanu.
un es esmu super pārliecināta, ka tas nav alkohols, kas ar viņiem periodiski (parasti pēc Jūrmalas apmeklējuma) notiek, bet amfetamīns/kokaīns. Naktīs neguļ, tēja jādzer, gribas ar kādu runāties, tāpēc Q&A, jūtas pārliecinātāk par sevi. tad uz pāris dienām nozūd, jo sākas "athodi" un droši vien vispār neko dzīvē negribas.
Kenty @ 04.03.2024 19:47Jaizsūta 100 vēstules ar vārdu MINISTRS MINISTRS?lai iekaļ sev galvā?
Zebradivi @ 04.03.2024 20:09Liene ir pilnīgi debīla , atvainojos, bet man nav cita vārda ko pateikt, debīla un viss.
Kādas līdzjūtības viņa pieņem. Pati izdomāja , pati par to runā , pati raud. Neviens nav tik stulbs , lai padomātu , ka Kivičš ir miris dēļ parodijas , kur pat netiek minēts vārds miris. Slimi cilvēki viņi ir. Kā to Andri Liene nolaida pa burbuli, ar Madaru vēl kautcik turējās un cilvēki cienīja, tagad apsmiekli divi.
OlgaTi @ 04.03.2024 20:03Un vispār es ceru, ka Baiba neatbildēs uz šīm rupjībām. Gudrākais paklusē. Nav ko kustināt tālak šitos divus sū...us, lai nesmird tālāk un nebaro savu nepamatoti augsto pašpārliecinātību.
pag, bet kur teikts, ka Kivis dzivs un vins ir tas, kas raksta? Pec pedejo gramatu nosaukumiem, varbut sis ir izdomats scenarijs,un, rit tiesam bus jasuta Lenkai pukes. - sarkasms-pavlova @ 04.03.2024 20:19Oi, nevaru. Lienīte visu dienu raudot, jo visi izsaka līdzjūtību par vīra nāvi. Kas Pelmenis viņai blakus gadījumā nekrāc? ??? Viņa gadījumā nesēž ar savu un Kivja telefonu rokās un tos suņa murgus nemauc pati pa abiem?