MeltedCheese @ 03.03.2024 21:51Jā, nu noteikti, ka Mia nonstop slavēja viņas sapurgāto foreli ar vegetu. Ļen, izdomā kaut ko ticamāku! Andris varbūt norija uzdzerot litru alus virsū!
qwe @ 03.03.2024 22:09Kā madara atpakaļ ig, tā vecā kuņa jau piedzērusies bliež jautājumus.
KurkulisBurbulis @ 03.03.2024 22:02Jau divus mēnešus te nekas no manis nav rakstīts. Vēlāk palasīšu kas te pa šo laiku noticis. Bet es tagad te ienācu jo redzēju ļenkas jautājumu vakaru un gribēju pateikt: neko viņai nerakstiet. Neko. Pilnīgi nahuj neko. Viņa ir debīla un tāda būs vienmēr
magdalena333 @ 03.03.2024 23:10Man jau liekas, ka šis jautājumu vakars ir speciāli uztaisīts, lai šai iesūta jautājumus par Madaru, un šī var izpausties. 100%, ka būs par Madaras slimību, bet vai jūs ticat, ka Liene neatbildēs uz šādu jautājumu, vai arī novēlēs Madarai veselību, un, ka viņa nav tiesīga komentēt cita cilvēka veselību?
Kāpēc ir jāatver jautājumu Lodziņš svētdien 21:00? Kurš normāls cilveks tā dara. Pati sevi nodod, ka dzer, kārtējais svētdienas vakars Lienes gaumē, rit termometru studijā, un Miai ieilgušā nedēļas nogale.
var kaut kur noskatiities parodijas pilno versiju ? 😂Globuss @ 03.03.2024 16:06https://failiem.lv/u/mc6nxxvy53
Mazs fragmentiņš no raidījuma. ?
OlgaTi @ 04.03.2024 00:21Nabadzīte, roka apsāpējās. ? Gan jau, ka roka sāp, jo visu laiku jātaisa selfiji pie spoguļa.
magdalena333 @ 03.03.2024 23:10Man jau liekas, ka šis jautājumu vakars ir speciāli uztaisīts, lai šai iesūta jautājumus par Madaru, un šī var izpausties. 100%, ka būs par Madaras slimību, bet vai jūs ticat, ka Liene neatbildēs uz šādu jautājumu, vai arī novēlēs Madarai veselību, un, ka viņa nav tiesīga komentēt cita cilvēka veselību?
Kāpēc ir jāatver jautājumu Lodziņš svētdien 21:00? Kurš normāls cilveks tā dara. Pati sevi nodod, ka dzer, kārtējais svētdienas vakars Lienes gaumē, rit termometru studijā, un Miai ieilgušā nedēļas nogale.