Aamelija @ 23.12.2021 23:48
Man nešķiet ētiski rakstīt šīs dziedātājas vārdu, jo apraksts sanāca tāds kā uzbrauciens, bet tā tas gluži nebija domāts, es vienkārši nezinu kā citādāk to ''defektu'' aprakstīt. Man pašai sāk veidoties kas līdzīgs (es gan ceru, ka neaizies tik tālu), un dermatologi saka, ka neviena procedūra pret tādām lietām nelīdz :) Bet nu, kāda gan jau zina, par kuru ir runa, kas ir redzējusi dzīvē. Es pašā pirmajā reizē laikam nepieklājīgi ilgi uz viņu lūrēju (jo viņa dusmīgi man skatījās pretī), jo man vajadzēja vairākas sekundes, lai apstrādātu informāciju, kā tas iespējams, ka nekur presē, tv, videoklipos un soc tīklos tas īsti nav redzams. Varbūt ir minimāli izciļņi kādā bildē, bet ne tādā apjomā kā dzīvē.
Vāverģīmis @ 24.12.2021 00:18
Sk. Aisha atbilst aprakstam.
vivii @ 23.12.2021 23:26
Zeltiņas meitu audzināja vairāk viņas māsa, mācījos ar Mariju vienā skolā, tikai pāris klases augstāk.
Zeltiņas māsa viņai bieži brauca pakaļ uz skolu un Marijai ar viņu ir daudz tuvākas attiecības nekā ar pašas mammu. Bet labāk tā nekā ja aug savā vaļā.
LilyLady @ 24.12.2021 10:58Domās, ka mēs no skaudības apklusām. Jo ģēvuškai taču AUTO uzdāvināts. ?
Nu, tāds notikums, tikai nez kāpēc tas auto netiek uzreiz atrādīts ar sarkanu lenti apsiets tāpat kā Saulietes BMW. Jo Kivis neko krutu atļauties nevarēja? Būs kārtējā grabaža, kas pēc pāris mēnešiem tiks pārdota, jo pusbomžiem parādu pilna pakaļa?
bet iedomājies. Dāvanā tas un dāvanā šitas, bet forumā klusums, jo visāmLilyLady @ 24.12.2021 10:58Domās, ka mēs no skaudības apklusām. Jo ģēvuškai taču AUTO uzdāvināts. ?
Nu, tāds notikums, tikai nez kāpēc tas auto netiek uzreiz atrādīts ar sarkanu lenti apsiets tāpat kā Saulietes BMW. Jo Kivis neko krutu atļauties nevarēja? Būs kārtējā grabaža, kas pēc pāris mēnešiem tiks pārdota, jo pusbomžiem parādu pilna pakaļa?
Bet tad tu tos nesauc par Ziemassvētku dāvanu. Bet ģimenei nopirkām auto.Vāverģīmis @ 24.12.2021 11:22Hei, nu neesiet tik nenovīdīgas par to auto! Vecis emigrācijā kapā tā, ka pat noliesējis, ir tikai normāli, ka sarūpējis savai famīlijai mašīnu – vienalga, cik veca, cik lietota vai kāda. Visu cieņu ģimenes galvai, ka vismaz pamatvajadzības apmierina. Da jebkāds braucamrīks ir pat ļoti okei Ziemassvētku dāvana :)
Creta @ 24.12.2021 11:17Ko nozīmē "uzdāvināts"? Paņemts nomā un atslēgas iedotas? Vai tad kāds no viņiem jau ir "legalizējies", lai būtu mašīnas īpašnieks?