un tu esi aizmigusi pati savos mīzalos, kà tas reiz bija, kad dzivojat lv
Scandinavian @ 23.12.2021 19:33Man liekas interesanti, ka Liene regulāri visiem, kuri viņai nepatīk, pārmet neizglītotību.
Kad tad Lienei kas tāds gadījās?
vivii @ 23.12.2021 19:41
Bija tāds gadījums, jau ļoti sen par to te runāja.
Tik neatceros, vai viņa bija aizmigusi uz trepēm pie sava dzīvokļa vai tā īrētā, kur filmēja šovu!
Kaut vai tā pati Sanda Krasta, kura ir ļenkas vienaudze, izskatās krietni, krietni labāk.
Mazaa15 @ 23.12.2021 19:51
Kaut kā tādam liekas, negribas ticēt par Lieni. Par Andri brīnumi nebūtu gan.
Scandinavian @ 23.12.2021 19:33Man liekas interesanti, ka Liene regulāri visiem, kuri viņai nepatīk, pārmet neizglītotību.
Kad tad Lienei kas tāds gadījās?
Hubabuba @ 23.12.2021 21:48
Viņa ar Andri, attiecību sākumā drausmīgi dzēra, vienā no plostiem, viņa bija pārdzērusi jēgu un aizmigusi pie dzīvokļa ārdurvim. Šis info no viņu bijušajiem kaimiņiem nāk.
Aamelija @ 23.12.2021 16:21Neatbalstu ņirgāšanos par Lienes ēdienu, matiem, ķermeni, talantiem vai netalantiem un grumbām, kas ir DABISKA lieta, mums visām ar laiku būs grumbas. Man ir pretīgi un sāpīgi lasīt jūsu komentārus par ''nodzerto'' ģīmi, jo arī manai mammai ir vaigi uz leju un grumbas, bet viņa ar alko ir uz lielu Jūs, īsti neiedzer pat svētkos. Un viņa nav 2x vecāka par Lieni. Pēc dažām komentētājām šķiet, ka tādas sievietes nedrīkst staigāt pa zemes virsu. Fui.
Bet tie Lienes komentāri par ''piezīmētajām'' grumbām gan ir traki. Cik esmu redzējusi citas influenceres, viņas tā arī storijos pasaka, ka kauns/nevēlas bez filtriem rādīties vai arī uz komplimentiem par ādu PAŠAS atbild ''Instagramam ir spēcīgi filtri''. Un tas, ko Liene ar šo dara, ir uzskatāms par kaitīgu rīcību. Šīs bildes nepavisam nav viņas izsmiešanai, jo novecošanu NEVAJAG apsmiet, bet tik traki melot tūkstošiem arī NEVAR.
Bjork @ 23.12.2021 22:34Tikko izlasīju un paskatījos Baibas Sipinieces youtube kanālu, kur taisa sarunu šovu "Sviests manā galvā!" Un tur Baiba atklāti pasaka, ka viņa tikai dzemdējusi bērnus un pec tam tos nodevusi auklēm, pieslēgusies fragmentāli, jo bija aizņemta.
Un ir Liene, kas nosacīti tas pats, tikai, atcerēsimies, ka Baiba strādāja gan radio, vadīja televīzijas šovus, privātos pasākumus, filmējās filmās un vēl miljona citi darbi, par kuriem es neatceros. Viņa nenoliedz, meitas viņu mīl, viņām ir kopīgs projekts un ir cool, vai ne, jo Baiba savām meitām neliekuļo.
Un tieši tāpēc es gribu paskaidrot, ka Lieni neviens te nedušī tikai tāpēc, ka viņa ir Liene, bet gan dēļ viņas pretīgās attieksmes pret visiem apkārtējiem, kas nerēķinoties, pat ar saviem bērniem, viņa sabradā citu dzīves, savas labklājības dēļ, pat ne labklājība, bet gan izlaidības, egoisma augstākajā pakāpes, iedomības, augsprātības, narcisisma dēļ.
McSara @ 23.12.2021 23:19
Ir jau pa laikam sabiedrībā zināmas dāmas, kuras varbūt nav top mammas!
Šeit pieminēta Sipeniece, bet, manuprāt, arī Agnese Zeltiņa nebija uzdevuma augstumos. Mariju laikam vairāk audzināja Agneses mamma, dēls ir pie tēva, Agnese aktīvi darbojās kā aktrise, piedalījās visādos projektos etc, tieši nesen redzēju, ka viņa grāmatu izdevusi, to es vēl palasītu, jo man patika filmas, kurās Agnese piedalījās! Un izskatās, ka Marija ar Agnesi ir atradušas harmoniju savās attiecībās, un tas ir lieliski! Tāpat izskatās arī dēls ir priecīgs satikt Agnesi, viņiem vienkārši tā ir, tas ir viņu modelis, un visi atraduši kopīgu valodu, netīrā veļa netiek cilāta, un privātās lietas ķidātas!
Arī Zeltiņa, lai vai šašpriceta nu tā, ka kur vēl tālāk, toties viņa māk sevi pasniegt, māk iznest tā savus turbānus!
Varu iedomāties ja kāds arī viņai uzrakstītu kaut kādas preteklibas, viņa vienkārši ignorētu, tā teikt skrulletu tālāk, un tas ta ari paliktu mūžībā!
Ne ka Lienuks, ņaud un pikst pa IG, abi divi daiļirsēji kā darītāji! Māk tik haipu taisīt!
Piekrītu Bjork. Tā divkosība, narcisms. Iedot Miu gādīgai auklītei vai vecmāmiņai būtu labāks variants, kā Lienes mācītā patstāvība.
"Ir viena 35 gadīga slavenība, kurai zem acīm ir uzblīduši maisi pa pusseju, bet tas nekad ne TV, ne žurnālos, ne Instagramā ir redzams" - kuru Tu domāji? Kura tā ir?