Precīzi! Vēl vajadzēja kaut kādus procentus tajā tekstā iepīt. Piemēram :”80% laika viņa pavadīja neko nedarot, tikai taisot bumerangus IG”Nav_vispar @ 31.01.2024 20:34Sasmējos par to artrītu. Laikam Andris deva mājienu,ka strādāt jāiet.Tikko taču čaklīte tā vingroja un še tev…
Es pilnīgi gara acīm redzu kā pēc šķiršanās Andris sūdzās: “Tā viņas bezdarbība mani padarīja traku.Tur bija variants,ka cilvēkam nekas neinteresēja.Visu dienu lasīja grāmatas un skatījās TV. Un protams iedzērām kopā.Bet pienāca diena,kad sapratu viss.Vīrietim nav interesanti ar sievieti,kurai nekas neinteresē.”
Nav_vispar @ 31.01.2024 20:34Sasmējos par to artrītu. Laikam Andris deva mājienu,ka strādāt jāiet.Tikko taču čaklīte tā vingroja un še tev…
Es pilnīgi gara acīm redzu kā pēc šķiršanās Andris sūdzās: “Tā viņas bezdarbība mani padarīja traku.Tur bija variants,ka cilvēkam nekas neinteresēja.Visu dienu lasīja grāmatas un skatījās TV. Un protams iedzērām kopā.Bet pienāca diena,kad sapratu viss.Vīrietim nav interesanti ar sievieti,kurai nekas neinteresē.”
Ja atmiņa neviļ, Lienei kaut kas bija arī ar ceļgalu. Gandrīz operācija bija jātaisa. Tā kā te būs viss slimibu spektrs.LabaDabaDa @ 31.01.2024 17:52
Kā "Trīs vīros laivā", kur viens varonis, lasot medicīnas enciklopēdiju, atrada sev visas aprakstītās kaites, izņemot ūdeni ceļgalā!
Rozāforums @ 31.01.2024 21:11
oiii, tā sūdu vētras gaidīšana,ir mans guilty pleasure ,tur dzeltanajiem būs materiāls uz gadiem diviem. Andža varēs bļaut- par lenķes bezdarbu ,to ka seksa nebija, ka bija kopā tikai kamēr bērns mazs uttt., bet nu domājams,ka arī ļena neklusēs, drošvien paziņos kivi cīsiņa īsto izmēru (kuru mēs jau tāpat zinājām) ,varbūt būs arī kādas neglaimojošas fotogrāfijas utt..
qwe @ 31.01.2024 16:41a ko darīt ka resnis dzen strādāt ? jatēlo slimiņa ...
Agnessse @ 31.01.2024 22:53
Offtopic: es kļūdaini izlasīju RESNAIS DZENIS un apsmējos, jo tas viņa cekuls atbilst ??
nu re, lādu labu ideju Lienītei pametiMeltedCheese @ 01.02.2024 03:57Lienīt, tu vēl izvelc bērnudārza diplomus ārā! ?
Tiešām! Kāpēc vēl netiek vesta uz tenisa treniņiem? Tur jau no 3 gadiem var sākt.qwe @ 01.02.2024 09:17A es tā vispār iedomājos - gada vecākiem, profesionālajiem sportistiem nebūtu tā kā laiks virzīt arī Miu profesionālā sporta virzienā? Tomēr tūlīt 4 gadi un ja grib sasniegt tikpat daudz cik vecāki,tad nav pēdējais laiks sākt trenēties?