Kivičam tiešām ir ļoti slikta redze. Jau atkal bildē varēja redzēt, ka lūr telefonā kā kurmītis.vivii @ 23.12.2021 00:10
Ko viņa pīpē?!
Manuprāt, viņa nav lietas kursā par divām lietām - nezin, ka tās bildes ir fotogrāfa profilā UN nav skatījusies spogulī VAI viņai ir ļoti slikta redze, tas izskaidrotu to, ka viņa tā pārkrāso sevi…
Jajaja2 @ 23.12.2021 00:13Kivičam tiešām ir ļoti slikta redze. Jau atkal bildē varēja redzēt, ka lūr telefonā kā kurmītis.
Es pieņemu, ka tas ir iemesls, kāpēc viņš tik reti brauc pie stūres, jo slikti redz. Bet brilles -dārgi, kauns vai sazin kas.
Otrs mans variants ir, ka viņam nav vadītāja apliecība.
bet vai Madara to nekad nebūtu pieminējusi. Viņa ir taktiska, bet šo jūlijā/augustā viņa būtu izspļāvusi, kad strīds uzņēma apgriezienus. Nē, nu varbūt jau nē.vivii @ 23.12.2021 00:17
Kivim iespējams ir atņemtas tiesības, tāpēc arī kādreiZ Madara bija vienmēr pie stūres, tāpat kā tagad Liene.
administratīvi šķiet ka max uz 5gadiem, kriminālprocesā līdz 10g Varbūt, nav atjaunojis? Vēl jau alimentu nemaksāšana. Ei nu sazin.Shayk @ 23.12.2021 00:30Es domaju, ka vinam ir atnemtas tiesibas uz noteiktu laiku, varbut uz vairakiem gadiem.
citas liek caur failiem.lv varbūt var vienkārši iekopēt?Lietotāja91 @ 23.12.2021 00:17Tā biju es kas viņai uzrakstīju! Neprotu ielikt,saraksti!
vivii @ 23.12.2021 01:51Domājams, ka nabaga fotogrāfs, atrausies no Lienes pa mizu, ka pārfotošopējis viņas ģīmi!
Kā tā muļķe nesaprot, ka tās bildes ir fotogrāfa ig profilā, pēc tās sarakstes liekas, ka viņa domā - viltus profils ?
McSara @ 23.12.2021 01:53
Fotogrāfs piezimejis krunkas ????