vivii @ 22.12.2021 18:15Īstenībā, Lienei bija lieliska iespēja būt instamāmiņai, parādīt ka tiešām ir “mom of 4” un darboties, bildēt bērnu utt.
Bet nu nemāk izmantot iespējas, patīk visu sačakarēt, jo redz, vieglāk ir gūt slavu ar skandāliem, nevis ar kaut ko labu un noderīgu!
cik tu precīzi uzrakstīji! Tieši tā!Bjork @ 22.12.2021 19:54Katru gadu manu paziņu lokā ir daudzas Ziemassvētku ģimenes fotosesijas un nevienā, pilnīgi NEVIENĀ bērns/-i nav bijis pašklejojošs objekts, māju lupatās. Var nebūt pilnīgi jaunas drēbes, bet tīras un nesabirzītas gan. Tad Mia ir pieradusi savā vaļā dzīvot, gluži kā dzērāju ģimenēm tipiski, paēd, ko pats atrod, izklaidē sevi kā māk un vienradzi mīļoja, jo bērnam gulēt gan jau gribējās, mati neķemmēti. Viņi iestrēguši 90tajos, uztaisījuši 90to gadu fotosesiju un domā, ka tas ir kaut kas wow, par ko vērts lepoties.?♀️ Viņu vietā tiešām ieteiktu velti laiku IG netērēt un sevi vēl vairāk neapkaunot, pierādot, ka ir nelabvēlīga ģimene.
sola1 @ 22.12.2021 20:51Man liekas viņiem nebija prioritāte bildēt bērnu vai ar bērnu kopā. Liene sēdēja krēslā kā ļaunā pamāte. Bērns negrib sēdēt klēpī, var sēdēt uz grīdas blakus, var tak izdomāt, bērna uzmanību uz dažām minūtēm jau varēja pievērst, jautājums vai tas bija svarīgi.
nav laika! Tik pārņemta ar sevi, ka nevīžo Miai nagus apgriezt, tad kāda gan spēlēšanās.Mazaa15 @ 22.12.2021 21:54Tikko iedomājos, sekoju Santai Nīmanei arī viņa ir mamma mājās ar bērniņiem. Un maziem, Loreta vēl maziņa, bet viņa ir riktīga mamma, kas par bērniem rūpējas, bērnu istabā mierīgi sēž un parāda, ar ko bērniņi spēlējas un dara kopā . Istaba iekārtota, kā bērnu maza paradīze. Nav pārspīlēti daudz, bet ir dažādība.Santa paspēj arī vissu ko citu.
Kamdēļ Ļena nevar ar meitiņu nodarboties,būt mantas, grāmatas un kopīgi pavadīts produktīvi laiks, lai bērniņš attīstās.
Mazaa15 @ 22.12.2021 21:54Tikko iedomājos, sekoju Santai Nīmanei arī viņa ir mamma mājās ar bērniņiem. Un maziem, Loreta vēl maziņa, bet viņa ir riktīga mamma, kas par bērniem rūpējas, bērnu istabā mierīgi sēž un parāda, ar ko bērniņi spēlējas un dara kopā . Istaba iekārtota, kā bērnu maza paradīze. Nav pārspīlēti daudz, bet ir dažādība.Santa paspēj arī vissu ko citu.
Kamdēļ Ļena nevar ar meitiņu nodarboties,būt mantas, grāmatas un kopīgi pavadīts produktīvi laiks, lai bērniņš attīstās.
vivii @ 22.12.2021 22:07
Tāpēc, ka Ļenai ir laiks lasīt komentārus, nevis grāmatas, viņai ir laiks plankot un grozīt dibenu, nevis spēlēties, viņai ir laiks sev likt 5kg kosmētiku, bet nav laika sakopt bērnu.
Drausmīga sieviete viņa ir
tad tam bērnam bija temperatūra, tāpēc arī tads skats bija vērojams.Vāverģīmis @ 22.12.2021 22:01Visi pēdējā laika storiji ar mazo Miu liecina, ka tēti viņa atzīst, mīl un saprot – viņa dabiski pieglaudās fātera kājai. Kaut kad pirms pusotras nedēļas bija redzami arī bērna centieni pieglausties mammai, klēpī esot. Domāju, ka viņi abi meitu mīl, bet Mia tēva attieksmi izjūt vairāk. Pati Liene ir banāli pārņemta ar sevi - es, es, es. Meita viņai tomēr jau ceturtā kopīpeistotā, ko tur gaidīt kādu ego pārlauzienu :)