Mathilde @ 17.01.2024 18:43
piefiksēju, kārtīgi nepētot, 4 gab Manolo Blahnik kurpju pārus. Vai vai, kāds skops dzērājs bijis exvīrs.
mana šitā ieliktā bilde ir arī lips of ass reklāmas profilā, kāpēc tad šeit nevarētu būt🤣🤣🤣HiacinteBurkaa @ 17.01.2024 18:48
Euu, kāpēc Tev neizdzēsa? Pat mana karikatūra ar nāvīti tika kancelēta.
Bet nekas, laiks ģenerēt jaunas idejas ?
LuckyStrike @ 17.01.2024 18:22Te arī labas fočenes, tie mati! ☺https://sejas.tvnet.lv/6554442/skulme-par-smiekligu-naudu-izpardod-savu-tukstosiem-eiro-verto-garderobi?gallery=269806&image=11897586
Vilmara @ 17.01.2024 19:53
Ex-vīrs bija cienījams cilvēks, bet preilenei nebija gana labs, jo sexā nebija tantriskais orgasmu dievs, bet latvietis parastais. Bet teftelis gan ir sexa dievs, kaut ar pliku pakaļu, bez sava dzīvokļa un statusa sabiedrībā. Gultā laikam brīnumus dara... Tagad vienas mazas desiņas dēļ Lienīte paņēmusi turēšanā veselu govi. Jeb Kivičtefteli.
qwe @ 17.01.2024 19:54mana šitā ieliktā bilde ir arī lips of ass reklāmas profilā, kāpēc tad šeit nevarētu būt???
LabaDabaDa @ 17.01.2024 20:05
Lūk, par tiem orgasmiem gan es neticu. Kāds sekss ar tādām promilēm kā viņu pirmajā šovā - abi piemaujas, aptaisās, sakrīt čupā un aizmieg. Tukša muldēšana, lai celtu Fetmena ego.
Tusnelda @ 17.01.2024 20:03
Oi, šito skaistumu nemaz nebiju redzējusi. Švabrai mati tādi kā izplūkāti. Bet teftelis tur īpaši pretīgs izskatās. Nekopts vepris. Kādā gan izmisumā švabra bija, ja gūlās tādam apakšā un vēl pieļāva visu izpārdot.
Viņai bija ne tikai daudz tērpu un kurpju, bet arī vesela briļļu kolekcija! Jā...slikts bija exvīrs, ļoti slikts. ??
LabaDabaDa @ 17.01.2024 20:00Leņķis fantazē, kas 40 gados labāks - šiks auto vai izcila fiziskā forma? Kāda starpība, tev nespīd ne viens, ne otrs... Amēba ragavās!
manā profila bildē no tā tievuma ne smakas 😀aauuu @ 17.01.2024 21:20
40 gados pārvietoties ragaviņās un būt kaulainam dēļ tā, ka dzīvojas pus badā - nu afigennais statuss!! Var jau meklēt attaisnojumu tam, ka viņai neko nevajag, ka būt tievai ir svarīgāk. bet, ai kā melo sev. Jo, ja pēkšņi laimētu miljonu, mēs tādu statusu redzētu no viņiem, ka nu tik:D
Patīk abiem gan nauda, gan auto. Bet, kad naudas nav, tad jāmelo sev un vienam otram, ka tas viss nav vajadzīgs.
Londonā tak arī visas dienas vienās lupatām un vēl nodzer reisu 😀AiKaaaSaaap @ 17.01.2024 21:28Rītdien ceturtdiena, sāksies atkal plosts, jo ļaunākā sieviete salikusi bildes, kur bērni laimīgi bauda cēļojumu, pati slaida… nav plekstes čerez žopu Vīne vienās lupatās un smakā
AiKaaaSaaap @ 17.01.2024 21:28Rītdien ceturtdiena, sāksies atkal plosts, jo ļaunākā sieviete salikusi bildes, kur bērni laimīgi bauda cēļojumu, pati slaida… nav plekstes čerez žopu Vīne vienās lupatās un smakā
LabaDabaDa @ 17.01.2024 20:00Leņķis fantazē, kas 40 gados labāks - šiks auto vai izcila fiziskā forma? Kāda starpība, tev nespīd ne viens, ne otrs... Amēba ragavās!
SantaC @ 17.01.2024 21:45
Lai tā pakulgalva nedirš. Kad vajadzēja pazīmēties Saldābola kabrioletā vai svešā Teslā, tad tīri labi patika. Ko tad nefilmēja to savu videoklipu savā lūznī??