LaikamGarlaicigi @ 22.12.2021 10:44Salīdzinājumam. Gauži. Vai pat nedaudz dusmas, ka var tā neinteresēt savs bērns. (otra bilde no KasJauns)
Jajaja2 @ 22.12.2021 14:39Kas tur par komentāriem, par ko Ļenka sacepās?
paldies. Haha, smieklīgi, ka tetovētāja kā tāda cāļu māte aizstāv Ļenku. Un Ļenka saka, daudz eksperimentējusi ar matu krāsu. Vai tad viņa vienmēr nav bijusi blondīne? Un ar to sašļukušo seju ar tiem pārbalinātajiem matiem, viņa izskatās bēdīgi..LaikamGarlaicigi @ 22.12.2021 14:44
Pilnīgi par neko sacepās. Laikam rokas trīc nākt Dievietē un mūs visas lādēt, un izgrūž naidu uz nevainīgām Andra aitiņām. ?
jā, taisnība, pārskatījos.Bjork @ 22.12.2021 15:29Aizstāv viņu vedejmāte, tetovētāja tā nebija.
Bet sacepties uz tādu komentaru, kur bija ieteikums un viedoklis, nuu...tas ir slimi. Ļenkas iedomu pasaule drūp un tad nozīmē, ka tātad starp viņu un Andri arī nav kā senāk. Senāk darīja visu, pat ja blakus esošie un tuvākie nosodīja, šis zābaku pāris jutās spēcīgs un visu varošs, kā kirzinieki. Bet tagad jau vairs tā nav, ja pat mazākais sīkums tā izved no pacietības.
Bjork @ 22.12.2021 15:29Aizstāv viņu vedejmāte, tetovētāja tā nebija.
Bet sacepties uz tādu komentaru, kur bija ieteikums un viedoklis, nuu...tas ir slimi. Ļenkas iedomu pasaule drūp un tad nozīmē, ka tātad starp viņu un Andri arī nav kā senāk. Senāk darīja visu, pat ja blakus esošie un tuvākie nosodīja, šis zābaku pāris jutās spēcīgs un visu varošs, kā kirzinieki. Bet tagad jau vairs tā nav, ja pat mazākais sīkums tā izved no pacietības.
Tusnelda @ 22.12.2021 15:53
Andrītis jau sen vairs nav tas džentlmenis, kurš apķeras Ļenkai, bučo pie katras izdevības, dāvā viņai 13 O un sola pa purnu visiem, kas neciena Lienīti. Tagad viņš kāpj kalnā, un, ja šī paklūp un iebļaujas, beloved hazbends pat neatskatās. Pilsētā Andris ar ratiņiem jož pa priekšu, lai neviens nepadomā, ka viņš pazīst to izkrāsoto veco kurtizāni. Bet viņa velkas pakaļ kā čemodāns bez roktura.
McSara @ 22.12.2021 16:07
Vecā kurtizane, čemodāns bez roktura ??????
vivii @ 22.12.2021 16:21Es visu laiku domāju, ko man atgādina viņu meita tajā bildē, tagad atcerējos! No Harija Potera filmas tos mājas gariņus, ar saplīsušo skrandu kreklu.
Es nesmejos, vienkārši konstatēju faktu un to, ka Lienes ciemiņš ir kā mājas gariņš tur.
Ļoti skumīgi!
Shameon @ 22.12.2021 16:28
Es te pilnīgi bez ņirgāšanās - moš uzjautāt kā paciņu nosūtīt priekš bērna? Drēbes, mantiņas. Man bail, ka izvazās mani pa internetu, pamuļķi.
adresi var viegli saprast no Google pēc Ļenkas ikrīta bildēm, starp citu.Shameon @ 22.12.2021 16:28
Es te pilnīgi bez ņirgāšanās - moš uzjautāt kā paciņu nosūtīt priekš bērna? Drēbes, mantiņas. Man bail, ka izvazās mani pa internetu, pamuļķi.