Bjork @ 21.12.2021 22:50Esmu pārliecināta, ka viņi dzīvo vienā mājā ar Andra kolēģiem ?
Es nevaru, jo esmu nobloķēta.
Shameon @ 21.12.2021 22:28
porņuku vienīgi var tirgot. nav grūti iztēloties, pēc sunīšpozas. dievs dod man to aizmirst.
Susurrrrrs @ 21.12.2021 22:58Tak taa blozga gan jau instagramaa reklamees kaut kaadas buudas, ko iespeejams kaut kaadi Andra koleegji/draugi buuvee. Un taa arii buus tirgoshana.
Ko vinja tirgos bez advanceetaa liimenja norveegju valodaa un attieciigas izgliitiibas, smiekliigi. Taa turgoshana buus taada pati, kaada vinja ir pilote un datordizainere. Savu suniishpozu lai tirgo, vecie, perversie norveegji, kas ved taikas uz norgi, gan jau nopirks kaadu bildi.
Mazaa15 @ 21.12.2021 23:02
Man draudzenei vīrs pirmais gadus strādāja Norvēģijā. Aizbrauca visa ģimene, viņa lai varētu pati iekļauties un strādāt, gāja kursos, mācīties valodu(skolu nepateikšu) baigi fiksi tas nenotika. Kaut visu darīja, pēc iespējas ātrāk. Abi strādājot ar vīru pēc gadiem nopirka māju. Bet mācījās un strādāja, pa nopietno.
Bjork @ 21.12.2021 23:08Starpcitu, Norvēģijā notiek brīnišķīgi Latvijas mūziķu koncerti, piemēram, Olga Rajecka, Igo, kurus uzaicina uzstāties, latvieši sanāk un ir fantastiska atmosfēra. Kivi, neesi aizdomājies, kāpēc citus aicina, a Tev pašam jābomžo un jālūdzās uzstāties?
Bet par to mākleri... tās fanes laikam ir ar ļoti, ļoti aprobežotas, dumas un ingantīlas, kā arī bez pašapziņas, kurām Ļenka ir elks, un tāpēc, lai sevi Ļenka pasniegtu vēl labākā gaismā, viņa sprauž batonus. Otrs, Norvēģijā vajag rekomendācijas no iepriekšējām darba vietām. Ļoti, ļoti stingri uz to skatās. Abu Meri uzrakatīs, ka tika atlaista izlaidīgā dzīvestila dēļ, kas neatbilda ieņemamajam amatam? Kad iemetīs googlē viņas vārdu, parādīsies bildes, kur viņa rāda Buļa apenes? Vai vēl labāk sunīšpoza. Norvēģijā tādas lietas toč neiet secen. Šeit darba reputācija ir ārkartīgi svarīga.
Rockabilly @ 21.12.2021 23:09Liene instagramā: Mīkestība... tā maina visu. Pat acu skatienu.
NĒ, LIENE. TĀ NAV MĪLESTĪBA, TIE IR FILTRI.
Rockabilly @ 21.12.2021 23:09Liene instagramā: Mīkestība... tā maina visu. Pat acu skatienu.
NĒ, LIENE. TĀ NAV MĪLESTĪBA, TIE IR FILTRI.
LilyLady @ 21.12.2021 23:19Ļenka jau ielikusi bildi no fotosesijas, kur Mia vienkārši nogriezta nost. Nafig to mazo, galvenais taču, ka pašas safiltrētais ģīmis redzams.?♀️
drausmas 😠LilyLady @ 21.12.2021 23:19Ļenka jau ielikusi bildi no fotosesijas, kur Mia vienkārši nogriezta nost. Nafig to mazo, galvenais taču, ka pašas safiltrētais ģīmis redzams.?♀️
Jajaja2 @ 21.12.2021 23:26drausmas ?
Jā, darba devējs ieiet Ļenkas FB. Tur tādas daiļrunīgas tās bildes.
Bet nekādu darbu viņa nestrādās. Ja nu Kivis tur kur viņš strādā sarunās, lai Ļenka ko uztaisa pārdošanai. Viņi jau sevi pasniegt māk un ja cilvēks neseko līdzi, tik detalizēti kā mēs, tad var arī uzķerties. Protams, līdz pirmajam rezultātam..