nuuu, varbūt kāds viņai atsit to saprātu atpakaļ 😀 varbūt pienāks diena, kad viņa ieraudzīs bloķēto IG sekotāju skaitu- aizdomāsies, ka tieši tik cilvēku domā pretēji viņai.. un wolaa sapratīs, ka ir dumja… vai bijusi zem grādiem😁Minelūše @ 11.01.2024 21:50Nav tak jēgas nevienam tai sūdumušai rakstīt. Viņa izdarītu tikai tādu secinājumu, ka rakstītāja to dara Madaras uzdevumā, ir Madaras draudzene, utt. Jo, Ļenkasprāt, vienīgais cilvēks, kam Kiviči varētu nepatikt, ir Madara. Visi pārējie viņus dievina.
noidea @ 11.01.2024 22:28
Fuj, nopietni? Es nemaz to nebiju dzirdējusi, man vienmēr tās Jolantas bija žēl, jo jet cauri ellei ar to Robi. Bet nu, dzirdot šo, unfollow un block vińai ? likās inteligenta sieviete.
Gan jau beidzot palaida uz tualeti tāpēc arī smaida tik atviegloti.Tonya @ 11.01.2024 21:52Nabaga Ketijai bloķēts tētis. Paskat cik nabaga bērns smaidīgs šajā ceļojumā. Gan jau sliktā māte M spiež smaidīt bērnu. Labie Liene un Andris gan ļāva būt nelaimīgai tajā sapņu ceļojumā ❤️
Citrona Zieds @ 12.01.2024 00:16Gan jau beidzot palaida uz tualeti tāpēc arī smaida tik atviegloti.
Pretekle tak visur tualetes podus filmē. Kā jau lielai pļūtītājai, tas aktuāli.Tusnelda @ 12.01.2024 00:38
OOoo, tev tualetes jautājums aktuāls? Cik reizes tad esi apmīzusi dīvānu vai kāpņu telpu kā Kiviči?
vispār jau viņa eirovīzijas atbildes un komentāri tik rēcīgi 🤣 tā cepas par to savu tizlās dziesmeles netikšanu, noliek visus 😏 kremt, kremt resnajam bēbim, citādi jau neņemtos tā ap to.Leilita @ 12.01.2024 01:00Starpcitu, nākamreiz, kas komponists slavina savu daiļradi un izcilos hitus, kuri pēc paša vārdiem biedē visu eirovīzijas atlasi (kas arī varētu būt taisnība, tikai savādākā veidā nekā Kivičš domā), pasakiet kāda, ka savu superhitu jau var atlasei pieteikt citā valstī, nav jau obligāti glupajā Latvijā jādara, kur visi nabaga Kiviču kancelējuši. Tā tak nevarētu būt, ka Eiropā nav valsts, kur Andris saņemtu pienākošos attieksmi?
Kikiriki @ 12.01.2024 08:05Nespēju noturēties un pajautāt, kā jums liekas, vai jūs, tās, kas te apsaukājās, apspriež un zākājas uz acīmredzami slimiem civēkiem un bērnu, kuram nav paveicies piedzimt normālā ģimenē nenodarbojaties ar to pašu ar ko šis pārītis? Manuprāt liela daļa no jums pašas ir mobingotājas. Apspriest visu šo situāciju un šķiršanās sāgu var arī pieklājīgāk un cieņpilnāk. Par tādiem vecākiem vajag ziņot attiecīgajām iestādēm ne provocēt un eskalēt šo visu vēl vairāk.
p.s. Lai arī kā jums gribētos, neesmu ne Liene, ne Andris, ne draudzene šiem.
Mathilde @ 12.01.2024 08:17
bet pati gan te gan lasa, gan raksta, gan seko. Pati gan nav sekotāja,
Kikiriki @ 12.01.2024 08:22
Jā, lasu, lai rastos priekštats par to, cik daudz sievietes, mātes, meitas un draudzenes ir ar dubultiem standartiem, izlādē šeit savu labāko pusi un tad atgriežas pie ģimenes, tēlot perfektās. Palasu un atšķirībā no vairuma šeit nezākājos, nesekoju un naktīm nesēžu skrīnojot viņu zākāšanos, lai tikai pirmā to publicētu!
noidea @ 11.01.2024 22:28
Fuj, nopietni? Es nemaz to nebiju dzirdējusi, man vienmēr tās Jolantas bija žēl, jo jet cauri ellei ar to Robi. Bet nu, dzirdot šo, unfollow un block vińai ? likās inteligenta sieviete.
LabaDabaDa @ 12.01.2024 08:35
It kā tu kaut ko zinātu, citējot Fetmenu. Nekādu perfekto es nekur un nekad netēloju. Es tāda jau esmu :D Un vairums no mums pa naktīm mierīgi guļ.
Nu tas,ka tev atejas ir galvenā dzīves sastāvdaļa,mēs sen zinām.Citrona Zieds @ 12.01.2024 00:16Gan jau beidzot palaida uz tualeti tāpēc arī smaida tik atviegloti.
Jauns profils. @ 12.01.2024 08:50Jums riebjas tie visi Kiviči, bet katru dienu tērējat savu dzīves laiku, lai līstu viņu instagramos un stalkotu viņu profilus un aizietu forumā nodirst. Tur jau psihiatrs vajadzīgs jums visām, kuras to dara. Tāda apsēstība un stalkošana nav veselīga. ? Labāk vērtīgu nodarbi dzīvē atrodiet.
Rakstniece @ 12.01.2024 08:59
Labi, ka Tu tāda svēta dievgosniņa, kas visur un vienmēr rīkojas pareizi, tai skaitā, pamāca tādas dzīves lūzeres, kādas ir šīs diskusijas dalībnieces. Noteikti visas ieklausīsies Tevis teiktajā un nesekos vairs Kiviču gaitām, lai padarītu savas dzīves kaut kripatiņu tīrākas. Paldies!